Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Därför vägrar Eva Mendes att gifta sig med Ryan Gosling

17 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
I över tio år har Eva Mendes och Ryan Goslig varit ett par.
Men något giftermål verkar det inte vara tal om.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Eva Mendes, 48, och Ryan Gosling, 41, har varit ett par sedan 2011. De träffades på inspelningen av filmen The place beyond the pines, och har hållit ihop sen dess.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

I dag har de två barn ihop, döttrarna Esmeralda och Amada födda 2014 och 2016.

Tycker att det är osexigt att vara man och hustru

Men något äktenskap verkar det inte vara tal om. Eva Mendes har tidigare berättat att hon inte gillar tanken på ett bröllop.

– Det är inte så att jag är anti-giftermål eller den institutionen för andra personer. Och jag älskar tanken på en förening. Allt det är väldigt vackert, säger hon när hon gästar Chelsea Handlers, 46, program Chelsea Lately och fortsätter:

Annons

– Men jag tycker att det är en väldigt ålderdomlig och omodern sak att göra. Vi gjorde det för att få land tidigare. Hur oromantiskt är inte det? Jag tycker att orden man och fru är väldigt osexiga.

Något som hon dock tycker är attraktivt är äldre par som valt att inte gifta sig, men som hänger ihop ändå.

– Jag tycker faktiskt att det är väldigt sexigt att vara ihop med någon i 50- eller 60-årsåldern och ba ”det här är min pojkvän”.

Eva Mendes hyllning till Ryan Gosling

Det är därför inte så oväntat att hon svarar nej på frågan om hon någonsin kommer gifta sig.

– Nej, det är inget personligt, det är bara själva institutionen... Varför? Om du älskar någon och har en själslig koppling till den människan så tror inte jag personligen att jag behöver ett dokument bara för att samhället säger åt min att det är nödvändigt.

Paret är väldigt tystlåtna om sitt privatliv, och pratar nästan aldrig om familjen. Men tidigare i år delade Eva Medes med sig av sina tanka kring att Ryan Gosling ska spel Ken i Barbie-filmen.

”Så j. rolig. Så j. bra. Så j. spänd på att få se det här”, skrev hon på Instagram tillsammans med en bild på honom som karaktären, och med hashtaggen #thatsmyKen.

Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons