Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför har Victoria Beckham tagit bort tatueringen med makens initialer

17 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
David Beckham och Victoria Beckham
Fansen upptäckte att Victoria Beckhams tatueringen med maken David Beckhams initialer på handleden saknas. Nu berättar Victoria varför hon valt att ta bort tatueringen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Victoria Beckham och David Beckham har i över 20 års tid varit ett av världens största it-par. Mycket har hänt sedan de gifte sig 1999. Paret har fått fyra barn – Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper Seven, David har blivit en av världens mest berömda fotbollsspelarna och Victoria jobbar numera med sitt designmärke.

FANSENS SPEKULATIONER

Det var efter att Victoria nyligen la upp ett klipp på sin Instagram där hon visade upp en ny lip tint som många fans upptäckte att hon hade tagit bort initialerna hon tatuerat in på sin handled för att hylla maken David. Efter klippet började fansen spekulera om beslutet var på grund av att paret har problem i äktenskapet, men det är något som Victoria nu dementerar.

– Jag tror att media började spekulera i om jag skulle lämna min man. Nej. Jag var bara trött på tatueringen. Så enkelt var det, berättar Victoria Beckham i en intervju när hon gästar showen Today.

Annons

Men det är inte bara tatueringen på handleden som Victoria valt att ta bort, utan även några fler så som den hon har på ryggen. Och nu berättar Victoria om den verkliga anledningen bakom beslutet.

– Jag har haft de här tatueringarna väldigt, väldigt länge. Och de var inte speciellt fina, förklarar hon i intervjun.

Victoria Beckham

DÄRFÖR HAR VICTORIA TAGIT BORT TATUERINGEN

I intervjun förklarar Victoria att hon fortfarande tycker om tatueringar och att de maken David och sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz har är ursnygga, men att hon känner inte samma för sina tatueringar.

– Mina var lite tjocka, och de blödde lite och såg inte fina ut, berättar Victoria.

–De såg bara inte bra ut. Det betydde inget mer än så.

5 kändisar med udda tatueringarBrand logo
5 kändisar med udda tatueringar

Källa: Today, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons