Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

EmRatas första ord efter kärleksryktena om Harry Styles

06 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Emily Ratajkowski
Nyligen läcktes bilder där Emily Ratajkowski och Harry Styles sågs kyssas på en efterfest i Tokyo. Och nu avslöjar EmRata att hon dejtat stjärnan i två månader, rapporterar Daily mail.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattanBrand logo
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan

I mars skapades det en hel del buzz på internet efter att stjärnmodellen Emily Ratajkowski och artisten Harry Styles hånglat med varandra – och fångats på bild. Reaktioner från fansen var minst sagt varierade, men den gemensamma nämnaren var allas stora förvåning över det potentiellt nya kändisparet. Nu avslöjar Emily Ratajkowski fler detaljer om sitt kärleksliv, skriver Daily mail.

Emily Ratajkowski om vem hon dejtar

Enligt sajten ska Emily Ratajkowski nyligen avslöjat att hon dejtat Harry Styles i hemlighet i över två månader. I sin podcast berättade hon nämligen att hon börjat dejta någon sedan en tid tillbaka, som hon tyckte var helt fantastisk – vilket spelades in strax innan hon fångades på bild med Harry.

Annons

– Jag började nyligen träffa någon som jag tror jag tycker om, vilket är annorlunda. Jag tänkte direkt att: ”Han är rätt underbar”, berättade Emily i podcasten.

– Men hade du frågat mig typ för typ fyra veckor sedan, så kunde jag dejta någon och typ plötsligt störa mig på sättet han gick på, förklarade modellen.

Emily Ratajkowski på Paris fashionweek i mars 2023.
Emily Ratajkowski på Paris fashion week i mars 2023.

Emily Ratajkowski om kärleklivet

Emily Ratajkowski har på senaste tiden uppmärksammats en hel del i media för sitt dejtingliv. Bland annat har hon hunnit dejta Kim Kardashians ex Pete Davidson, komikern Eric André och nu enligt ryktet Harry Styles, på endast ett par månader. I september förra året skilde hon sig från skådespelaren och producenten Sebastian Bear-McClard, som hon även har 2-åriga sonen Sylvester tillsammans med. Och nu berättar Emily vad hon letar efter i en framtida relation.

– Vad letar jag efter hos en partner? Jag vill ha någon som är väldigt självständig. Jag tänker att det är viktigt för mig eftersom jag har ett ganska fullspäckat liv, berättar Emily i sin podcast.

– Jag hoppas att dejta någon som har ett eget liv kommer förhindra att samma typ av problem uppstår som jag haft i tidigare relationer, säger Emily.

Källa: Daily mail

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons