Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Fansens reaktioner på Kourtney och Travis nya serie

06 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian och Travis Barker
Nyligen släpptes trailern till Kourtney Kardashian och Travis Barkers nya Hulu-serie Til death do us part – en intim skildring av parets tre olika bröllop som ägde rum 2022. Och fansen har åsikter kring den nya serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kourtney Kardashian och Travis Barkers kärleksresa har tidigare visats i The Kardashians, där tittarna bland annat fått se Travis frieri till Kourtney på en resort i Montecito. Paret gifte sig sedan hela tre (!) gånger under 2022. Första gången efter Grammy-galan i april, då paret gifte sig i ett kapell i Las Vegas. Andra gången hölls en borglig ceremoni i ett tingshus i Santa Barbara, Kalifornien. Och till sist anordnades en storslagen bröllopsfest i Portofino, Italien.

Nu släpper Hulu en bröllopsspecial där tittarna får följa med på parets tre olika bröllop. En nyhet som tagits emot med blandade känslor.

Annons

Nya Hulu-serien Til death do us part

Nyligen släpptes trailern till Kourtney och Travis nya serie Til death do us part, som ger en inblick i parets resa längs altaret.

– Det här är vårt personliga filmarkiv som vi delar med oss av till resten av världen, berättar Kourtney Kardashian i trailern, där bilder från parets bröllopshelg i Portofino visas.

– Kan du fatta att vi gifte oss tre gånger? frågar Kourtney sin make i klippet.

– Det är som att välja ett av sina barn, jag kan inte välja vilket som var bäst. Vegas var vårt vilda rockstjärne-bröllop, Santa Barbara var som vilket traditionellt bröllop som helst, säger Travis.

– Och sen Italien som var superromantiskt och klassiskt, avslutar Kourtney.

Bilder från serien
Bilder från serien.

Fansens reaktioner på kravis nya serie

Sedan trailern kommit ut har den nya serien mottagits med blandade reaktioner. Vissa fans menar på att de är förväntansfulla över att få ser mer av sitt favoritpar Kravis, medan andra börjat tröttna på att se Kardashian-familjen i rutan.

”Behövs det verkligen en till serie om Kourtney och Travis?” kommenterar flera följare på Instagram.

”Ytterligare en Kardashian-serie...” kommenterar en annan.

”Hulu, varför satsar ni inte på att göra nästa säsong av Handmaids tail istället för den här skiten?” skriver ytterligare en annan på Tiktok.

När har Til death do us part premiär?

Hulu-serien Til death do us part kommer kunna streamas på Disney+ från 13 april.

Här kan du ser trailern!

Källa: Rolling Stone

Foto: TT, Youtube, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons