Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Christina Aguilera avslöjar de mest oväntade ställena hon haft sex på

06 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Christina Aguilera 2023
I podcasten Call her daddy delade Christina Aguilera nyligen med sig av intima detaljer om sitt sexliv. Bland annat de oväntade ställena hon och fästmannen Matthew Rutler haft sex på. ”Jag kan inte fatta att vi inte blivit upptäckta i så många olika situationer” säger artisten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tips på sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
Tips på sevärda filmer från 2000-talet

I podcasten Call her daddy delar nu Christina Aguilera med sig av intima detaljer om sitt sexliv och ger tips till sina fans. Bland annat avslöjar hon de oväntade ställena hon och fästmannen Matthew haft sex på, och säger att det är kul att använda fantasin och vara lite kreativ med sin partner.

– Exempelvis så har vi mix-bordet i studion. Det har jag böjt mig över ett par gånger och det är kul, berättar artisten.

– Ett flygplan kan också vara roligt, vi definitivt gjort saker under filten på vissa flygturer. Jag kan inte fatta att vi inte blivit påkomna i så många olika situationer, säger Christina.

Annons

Christina Aguilera om att utforska sin sexualitet

I podcasten betonar Christina Aguilera även vikten av att utforska sin kvinnliga sexualitet och att vara tydlig med vad man vill ha av en partner.

– Sex är roligt och att känna sin kropp är så viktigt. Du kommer bara att lära känna din kropp när du spenderar tid med dig själv först, så du vet vad du ska fråga efter av din partner eller vad du tycker om, säger Christina.

Hon säger också att vad ens partner gillar kan skilja sig mycket från tidigare sexpartners och att kommunikation från båda håll därför är a och o.

– Sexualitet är en väldigt specifikt. Vad en kille gillar, kanske en annan inte alls tycker om. Det finns väldigt många olika nivåer och därför är det viktigt att vara med en partner som du verkligen kan utforska med, säger artisten.

Christina Aguilera och fästmannen Matthew Rutler på Vanity fairs oscarsfest 2023.
Christina Aguilera och fästmannen Matthew Rutler på Vanity fairs oscarsfest 2023.

Christina om sitt engagemang för sexuell hälsa

Nyligen anslöt Christina Aguilera till varumärket Playground som fokuserar på sexuell hälsa. Och i en intervju med People berättar artisten om sitt engagemang för att skapa en säker miljö för kvinnor att utforska sin sexualitet och bryta stigmat kring sexuell hälsa.

Annons

– Personligen så känns det här som en väldigt naturlig utveckling för mig. Jag hoppas att kunna inspirera kvinnor till att känna sig bekväma med att prata om sina upplevelser samt att äga sina kroppar och sin sexualitet och vad det betyder för dem, eftersom varenda kvinna är annorlunda.

– Jag har lärt känna min vagina i 42 år nu. Och det finns vissa njutningspunkter som fortsätter att öppna upp ju äldre du blir. Det är verkligen något jag upptäckt på senare tid. Det finns fyra olika ställen jag kan få orgasm runt min vagina och det är sanningen, säger hon.

Christina Aguilera tillsammans med de övriga grundarna av Playground
Christina Aguilera tillsammans med de övriga grundarna av Playground.

Källa: People

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons