Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Intima detaljerna Kourtney och Travis avslöjat om sitt sexliv

19 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashain
Det har nog inte undgått någon att Travis Barker och Kourtney Kardashian knappt kan hålla händerna borta från varandra. Paret har även varit öppna med att de försökt skaffa barn – och avslöjat hel del intima detaljer om sitt sexliv. Vi har samlat detaljerna här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kourtney Kardashian och Travis Barker träffades i början av 2021 och sedan dess har de hunnit förlova sig, bli ett av Hollywoods mest omtalade par – och gifta sig tre gånger. I The Kardashians har tittarna fått följa parets kärleksresa samt försök att bli gravida – och det är väl ingen som har missat Kourtneys och Travis attraktion för varandra?

Här är några intima detaljer paret avslöjat om sitt sexliv!

Parets sex-cleanse

I The Kardashians har tittarna fått följa med på Kourtney och Travis resa i att försöka att bli med barn. I ett av avsnitten testade paret på en ayurvedisk cleanse för att öka fertiliteten, där de fick avstå från koffein, träning och sex under en period. I intervju med Bustle berättade Kourtney om upplevelsen att avstå från sex.

Annons

– Herregud det var galet, berättade Kourtney.

– Men det gjorde faktiskt allt mycket bättre. Tänk dig om du inte får dricka koffein på ett tag och sen när du får dricka din första matcha så smakar den såå bra.

Travis skräddarsydda doftljus

Tidigare skapade även Travis ett skräddarsytt doftljus tillsammans med Goop, som fick namnet ”This smells like Kourtneys orgasm”

Ljuset beskrivs som en ”sexig, överraskande och beroendeframkallande doft med syrlig grapefrukt, pomerans, mogna svartvinbär mixat med gunpowder te och turkisk ros.”

Annons
Travis Instastory
Travis Instastory

Kourtney och Travis favoritsexleksaker

Kourtney har även gett fansen en intim inblick i parets sexliv. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon nämligen vilka sexleksaker hon föredrar i en reklamkampanj med Poosh.

”Börja året med ett stort O” skrev Kourtney till kampanjen på Instagram.

”Vi har skapat en lista med våra favorit mini-vibratorer som är perfekta för dig och din partner”

I en intervju med Bustle berättade Kourtney även om en idé hon pitchat för Poosh, där de skulle skriva om par som har sex utan sexleksaker eller porr.

Annons

– Jag tänkte att det skulle vara intressant att göra någonting på par som är så tända på varandra att de inte behöver något sånt, berättade Kourtney.

Hur ofta koURTNEY OCH tRAVIS har sex

I december 2021 avslöjade Kourtney att hon och Travis brukar ha sex varje dag. På Instagram stories la hon nämligen upp en bild på sig själv i underkläder med texten:

”Hälsofördelarna med dagliga orgasmer”

Kravis PDA-bilder

Travis och Kourtney har aldrig varit blyga med att visa upp kärleken för varandra offentligt. På Instagram delar paret ofta bilder på varandra – och på röda mattan har de dessutom visat upp en och annan tungkyss.

Travis och Kourtney på VMA 2021
Travis och Kourtney på VMAs 2021

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons