Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard väntar sitt första barn

Emily Ratajkowski och Sebastian väntar sitt första barn

Supermodellen och skådespelaren Emily Ratajkowski väntar sitt första barn med maken Sebastian Bear-McClard. Här är allt du behöver veta.
27 oktober, 2020

Under måndagskvällen svensk tid avslöjades det att Emily Ratajkowski väntar sitt första barn med maken Sebastian Bear-McClard. Graviditeten avslöjades i amerikanska VOGUE, där supermodellen och skådespelaren pryder det nya digitala omslaget och visar upp gravidmagen. I en egenskriven text signerad Ratajkowski delar hon med sig av tankar kring graviditeten – och varför paret inte vill avslöja barnets kön. ELLE har samlat allt du behöver veta.

Hur träffades Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard?

Emily Ratajkowski och hennes man Sebastian Bear-McClard har hållit ihop i drygt tre år – men hur träffades de egentligen? Detaljerna är lite vaga, men det sägs att paret hade flera gemensamma vänner och att det naturligt gick från vänskap till romantisk relation. Paret syntes på bild tillsammans för första gången på Alla hjärtans dag 2018, men bekräftade aldrig att de faktiskt var ihop. Januari 2018 tog förhållandet mellan Ratajkowski och musikproducenten Jeff Magid slut efter tre år.

Sebastian Bear-McClard och Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski väntar barn med maken Sebastian Bear-McClard. Foto: Shutterstock.

Bear-McClard är skådespelare och producent, som enligt IMDb bland annat har producerat indiefilmerna Good Time (2017), Heaven Knows What (2014) och Still Life (2006). I Good Time syntes bland annat Robert Pattinson.

Vill inte avslöja barnets kön

I VOGUE delar Ratajkowski öppenhjärtat med sig av tankar kring graviditeten och frågan kring barnets kön. Supermodellen och skådespelaren menar att det är en fråga som paret inte kan besvara, utan att det är upp till deras barn att välja det kön hen identifierar sig med.

"Vi vill svara att vi inte kommer veta könet på vårt barn förrän hen är 18 och meddelar oss", skriver Ratajkowski.

Emily Ratajkowski om att vara gravid

Supermodellen lyfter också tankar kring att vara gravid och ser det som en ensam, många gånger utmanande, resa även om du har en partner och vänner som både stöttar och ger kärlek.

– Jag går ändå igenom detta själv med min kropp, från huggande buksmärtor till tunga bröst. Min make har inga fysiska symptom i "vår" graviditet, vilket är en påminnelse hur olika en man och kvinnas erfarenheter av livet kan vara.

Just nu finns det ingen information om när parets barn kan tänkas komma.

Foto: TT.

LÄS MER:

Emily Ratajkowski om den virala bilden: "Att raka mig eller inte är mitt val"

Hundar som har fått fina namn av sina kända mattar och hussar

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: