Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elsa Hosk om planen inför förlossningen – kommer att föda i hemmet

22 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Supermodellen Elsa Hosk är gravid med sitt första barn och väntar en dotter med pojkvännen Tom Daly. Nu berättar hon att hon planerar att föda i hemmet. Så kommer det att gå till!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så slog modellen Elsa Hosk igenomBrand logo
Så slog modellen Elsa Hosk igenom

Den svenska Victoria Secret-modellen Elsa Hosk börjar närma sig slutet av sin graviditet och snart väntas hennes och pojkvännen Tom Dalys dotter komma med storken. I en frågestund på Instagram avslöjar hon att hennes graviditet hittills gått som smort.

”Jag trodde att jag skulle ha värsta mardröms-graviditeten men jag har inte haft något illamående alls, och heller inga smärtor”, förklarar hon på Instagram story och fortsätter:

”Jag har inte heller haft några problem med att kroppen förändrats, jag älskar det! Jag tror också att det här är första gången i mitt vuxna liv där jag inte haft någon jobb-relaterad stress, och inte rest så mycket. Vilket jag tror har varit toppen för min kropp”.

Så planerar Elsa Hosk sin förlossning

Vidare förklarar modellen att hon under förlossningen ska använda sig av hypnobirthing, och att hon ska föda ut sin dotter i vatten på plats hemma hos sig och pojkvännen Tom Daly i Los Angeles. Att bada under förlossning sägs minska behovet av annan smärtlindring. Kvinnor har även beskrivit att bad ger en ökad känsla av kontroll och tyngdlöshet.

Annons

Hypnobirthing innebär att man via så kallad självhypnos eller djup, djup avslappning lär sig att koppla bort yttre faktorer och minska stress, så att kroppen i lugn och ro kan göra sitt jobb. Detta avslappnade tillstånd kan även uppnås genom exempelvis mental träning, yoga, meditation eller mindfulness.

”Det är planen”, slår Elsa Hosk fast på sina sociala medier efter att en följare undrat hon ska använda sig av avslappnings-tekniken. Vidare berättar hon att hon längtar efter att få berätta om sin förlossning – när den väl är avklarad alltså!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gravida Elsa Hosk avslöjar att hon egentligen inte ville ha en dotter

Gravida Elsa Hosk om sin ångest: ”Jag bara grät hela dagen”

Gravida Elsa Hosk berättar om namnvalet till dottern

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons