Därför ville gravida Elsa Hosk egentligen inte ha en dotter

Gravida Elsa Hosk avslöjar att hon egentligen inte ville ha en dotter.

Supermodellen Elsa Hosk är gravid med sitt första barn och väntar en dotter med pojkvännen Tom Daly, men nu avslöjar dock modellen att hon till en början helst ville ha en son.
18 januari, 2021
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen
Slå på ljud

Den svenska Victoria Secret-modellen Elsa Hosk börjar närma sig slutet av sin graviditet och snart väntas hennes och pojkvännen Tom Dalys dotter komma med storken. I en frågestund på Instagram avslöjar dock Elsa Hosk att hon helst ville ha en son trots att hon nu väntar en dotter.

Det var bara härom dagen som modellen svarade på en av följarnas påstående på Instagram story, vilket löd: ”Du har alltid helst velat ha en flicka”. Och modellens svar var förvånande nog nej:

”Falskt! Jag var mer rädd för att få en tjej – eftersom jag känner mig själv”, skrev Elsa Hosk på Instagram utan att gå in på detaljer om vad hon egentligen menar med det.

Elsa Hosk hamnade på botten som ung

Men vi vet ju med oss att Elsa Hosk är en av världens mest framgångsrika modeller, och livet fram till framgången har inte varit sprikrak. Elsa Hosk som började modella redan som 13-åring hamnade i en ond, bråd spiral av många års hårt arbete, nästan lika hårt festande och en allt tuffare prestationsnivå. När hon gästade SVT under hösten 2020 berättade hon om en överdos hon tog när hon var 20.

– Jag hamnade på botten när jag… Jag flyttade till New York när jag var 20 och då hade jag druckit i kanske två år – och så hade jag en överdos, och sen var jag på rehab, säger Elsa Hosk i Skavlan. Och när programledaren frågade vad det var som orsakade överdosen svarade modellen:

– Kokain tror jag. Jag kommer ihåg att jag vaknade på ett sjukhus. När jag tänker tillbaka på det så tänkte jag då att ’det är inte jag som har problem, det är ni som har problem. Det är ju ni alla runt omkring mig som inte fattar’.

Idag lever Elsa Hosk ett liv utan alkohol och substanser, ett beslut hon tog 2009. I en intervju med ELLE 2012 berättade supermodellen om hur det är att leva som nykter, efter att hon varit nykter i tre år.

– När jag kände att jag började förlora saker. Jobb eller kompisar, att jag var väldigt ensam i min situation. Det var då jag insåg att vad fan.

Tom och Elsa sprang på varandra på New Yorks gator

Tom och Elsa träffades redan 2011 genom gemensamma vänner. Sedan sprang de på varandra ofta på gatorna i New York eftersom han hade sitt kontor på samma gata som hon bodde på. Efter att ha sprungit på varandra ett flertal gånger bestämde de sig för att börja dejta och ända sedan 2015 har de varit ett par.

Foto: TT

LÄS MER:

Gravida Elsa Hosk om sin ångest: ”Jag bara grät hela dagen”

Gravida Elsa Hosk berättar om namnvalet till dottern

Allt vi vet om Elsa Hosks pojkvän Tom Daly