Allt vi vet om Elsa Hosks pojkvän Tom Daly

Allt du behöver veta om Elsa Hosks pojkvän Tom Daly

Supermodellen Elsa Hosk väntar sitt första barn med entreprenören Tom Daly. Här är allt du behöver veta om pojkvännen.
30 oktober, 2020

Supermodellen Elsa Hosk har ett minst sagt imponerande Instagram-följe och delar regelbundet med sig av både jobbinblickar och personliga bilder till sina drygt 6,3 miljoner följare. Däremot har hennes kärleksliv varit mindre frekvent i sociala medier. Många har nog trott att Hosk, som vanligtvis reser världen runt för olika modelluppdrag, är singel, men hon har varit tillsammans med Tom Daly sedan 2015. Så vem är Daly och vad gör han? ELLE reder ut.

Vem är Tom Daly?

Tom Daly är dansk, men föddes i Ascot i England och började lära känna Elsa Hosk 2011. Till vardags är Daly är entreprenör och grundade företaget District Vision tillsammans med Max Vallot i New York december 2015. Företaget riktar in sig på solglasögon, med fokus på sportbågar anpassade för löpning. Daly och Vallot möttes när de båda studerade på universitetet i London. Enligt District Visions hemsida flyttade vännerna till New York och upptäckte snart både löpning och meditation, intressen som senare ledde till grundandet av företaget.

Berättar om gemensamma intresset

Hosk och Daly är bosatta i New York (och säljer just nu den drömmiga nyrenoverade lägenheten om du har missat det) och har flera gemensamma intressen som alla går i samma naturnära tema. I en intervju med amerikanska People berättar Hosk att paret älskar att vara på stranden, fotvandra – och att nakenbada, något hon delade med sig en anekdot kring från en av deras resor till grekiska Mykonos.

– Det är det vi gör. Min pojkvän och jag vandrade till ett berg bara för att komma till andra sidan där ingen var för att nakenbada.

Vad heter Tom Daly på Instagram?

Daly är även han aktiv på Instagram under namnet tomtomdaly med över 28 000 följare. På Dalys Instagram kan du följa allt från friluftsliv, till jobb och mängder av söta bilder tillsammans med Hosk – till fansens stora glädje.

Foto: Instagram.

LÄS MER:

Elsa Hosk visar upp gravidmagen – se nya bilderna här

Elsa Hosk och Tom Daly väntar barn – se bilderna här

Elsa Hosk visar upp lägenheten i New York efter renoveringen

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: