Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Elsa Hosk visar upp gravidmagen – se nya bilderna här

29 okt, 2020 
Supermodellen Elsa Hosk visar upp nya bilder på gravidmagen
Elsa Hosk har delat med sig av nya bilder på gravidmagen. Supermodellen väntar sitt första barn med pojkvännen Tom Daly.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av september delade supermodellen Elsa Hosk med sig av den glada nyheten att hon och danska pojkvännen Tom Daly väntar sitt första barn. På Instagram avslöjades graviditeten i samband med flera magiska bilder – och nu finns det nya. I tisdags publicerade Hosk två nya bilder på gravidmagen tagna vid Big Sur, Kalifornien. "Kashmirinsvept baby med utsikt" blev tillhörande caption.

Elsa Hosks nya gravidbilder iklädd galaklänning

Utöver hyllningar till de vackra bilderna har kommentarsfältet även präglats av en och annan noggrann iakttagelse, inte minst rörande supermodellens val av klänning. Den långärmade ljsubeigea kashmirskapelsen är nämligen samma klänning som Hosk sågs bära på CFDA Awards 2019, en gala som ofta refereras till som modevärldens svar på Oscarsgalan. Hosk svarar själv på en av kommentarerna där hon bekräftar att det är samma klänning och passar på att skämtsamt tillägga att "det ser lite annorlunda ut nu".

Annons

Omgivningar kända från Big Little Lies

Flera kommentarer lyfter också de drömmiga omgivningarna som för många är välbekanta från HBO-serien Big Little Lies. Serien, med bland annat Nicole Kidman och Reese Witherspoon, spelas nämligen in i kaliforniska staden Monterey och just Big Sur har synts vid flera tillfällen.

Elsa Hosk och Tom Daly säljer lägenheten i new york

Det är sedan tidigare bekräftat att Elsa Hosk och Tom Daly säljer lägenheten i New York. Paret, som har varit tillsammans i drygt fem år, har bott i lägenheten som Elsa ursprungligen köpte själv och sedan har totalrenoverat. Resultatet visade hon nyligen upp på Instagram, när hon filmade resultatet och lade upp som IGTV.

– Mitt mål var att hitta något som var väldigt rått och inte tillgjort alls, nämnde hon i videon.

Paret uppges nu har hittat boendet de letade efter och den nyrenoverade New York-lägenheten finns till salu för 3,5 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 32 miljoner svenska kronor.

Foto: Instagram.

Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

LÄS MER:

Elsa Hosk är gravid – väntar barn med Tom Daly

Elsa Hosk visar upp lägenheten i New York efter storrenoveringen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons