Elsa Hosk och Tom Daly har fått en dotter – det heter hon

ELSA HOSK HAR FÅTT EN DOTTER – DET HETER HON

Nu har Elsa Hosk och Tom Daly blivit stolta föräldrar till en liten dotter. Och nu berättar modellen även den lilla flickans fina namn!
12 februari, 2021
Elsa Hosk har blivit mamma
Slå på ljud

Elsa Hosk har blivit mamma! Hon och kärleken Tom Daly har fått en liten dotter. På Instagram delar Elsa med sig av den stora lyckan.

”Den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag fick träffa dig. Stoltaste ögonblicket i mitt liv när jag födde dig”, skriver Elsa Hosk. I inlägget skriver hon även att dottern fått namnet Tuulikki Joan Daly.

”Döpt efter två starka kvinnor, min mamma och min partners mormor. Du kom till världen som en superkvinna med din näve vid ansiktet. Vi kommer att älska dig för evigt, baby Tuuli”.

Elsa Hosks planer kring förlossningen

Elsa Hosk berättade nyligen i en frågestund på sin Instagram story att hon planerade att föda hemma, och att hon under förlossningen skulle använda sig av hypnobirthing. Att bada under förlossning sägs minska behovet av annan smärtlindring. Kvinnor har även beskrivit att bad ger en ökad känsla av kontroll och tyngdlöshet.

Hypnobirthing innebär att man via så kallad självhypnos eller djup, djup avslappning lär sig att koppla bort yttre faktorer och minska stress, så att kroppen i lugn och ro kan göra sitt jobb. Detta avslappnade tillstånd kan även uppnås genom exempelvis mental träning, yoga, meditation eller mindfulness.

”Det är planen”, skrev Elsa Hosk efter att en följare undrat hon ska använda sig av avslappningstekniken.

Och hur förlossningen nu gick till får vi inte veta förrän den nyblivna mamman väljer att berätta om sin upplevelse!

Foto: Instagram

LÄS MER:

Elsa Hosk visar upp dotterns rum i nya lyxiga huset

Gravida Elsa Hosk berättar: Jag kommer att föda hemma

Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021