Elsa Hosk visar upp babyrummet i nya lyxiga huset

ELSA HOSK VISAR UPP BABYRUMMET I NYA LYXIGA HUSET

Elsa Hosk är gravid med sitt första barn, och det är inte långt kvar tills hon är beräknad att föda. Elsa visar nu upp dotterns fina rum som står klart och väntar på hennes ankomst.
29 januari, 2021

Supermodellen Elsa Hosk och hennes kärlek Tom Daly väntar sitt första barn. Det var i höstas som Elsa gick ut med den glada nyheten om att familjen växer, och hon bjöd då sina Instagram-följare på en drös med vackra gravidbilder.

Men en graviditet är inte det enda stora som hänt i Elsa och Toms liv de senaste månaderna. Elsa, som gjort en superrenovering av sin lägenhet i New York, som hon visade upp resultatet av så sent som i slutet av sommaren – har sålt sin flådiga lägenhet och flyttat till Los Angeles.

Dotterns rum står redo

Sedan ett par veckor tillbaka bor Elsa Hosk och Tom Daly alltså i soliga LA, i en otrolig villa som blev deras för 4,3 miljoner dollar. På Instagram har vi kunnat se att hon och Tom håller på att boa in sig, och på sin story visar hon nu upp att även dotterns rum står redo inför hennes ankomst. Och nog ser det trivsamt ut!

Elsa Hosk ska föda hemma i nya huset

Och i det nya huset har Elsa Hosk planerat att föda sin dotter. Hon har förklarat att hon ska använda sig av hypnobirthing, vilket betyder att hon ska föda sin dotter i vatten. Att bada under förlossning sägs minska behovet av annan smärtlindring. Kvinnor har även beskrivit att bad ger en ökad känsla av kontroll och tyngdlöshet.

Hypnobirthing innebär att man via så kallad självhypnos eller djup, djup avslappning lär sig att koppla bort yttre faktorer och minska stress, så att kroppen i lugn och ro kan göra sitt jobb. Detta avslappnade tillstånd kan även uppnås genom exempelvis mental träning, yoga, meditation eller mindfulness.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021

Gravida Penny Parnevik hyllas för sin viktiga uppmaning till barnmorskan

Zara Larsson bryter tystnaden om exets otrohet