Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Elsa Hosk är tillbaka på jobbet – sju veckor efter förlossningen

01 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Elsa Hosk är tillbaka på jobbet – sju veckor efter förlossningen
Den elfte februari föddes fotomodellen Elsa Hosks dotter Tuuli, och nu sju veckor efter förlossningen är den nyblivna mamman redo att ställa sig framför kameran igen. Wow!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elsa Hosks birth storyBrand logo
Elsa Hosks birth story

För en dryg månad sen berättade den då relativt nyförlösta Elsa Hosk att hon verkligen, verkligen ville tillbaka till jobbet. Den nyblivna mamman tillika supermodellen saknade både att mannekänga på catwalken och framför kameran. Och i samband med uttalandet publicerade hon ett par nya bilder på sig själv på Instagram under vilka hon meddelade att hon ”Glömt hur man poserar”. Detta till trots kunde man se hur hon poserade vant i grönt! Men nu då, sju veckor efter förlossningen, är hon då (äntligen!) tillbaka på jobbet.

Elsa Hosk är tillbaka på jobbet – 7 veckor efter förlossningen

”Mammas första dag tillbaka på jobbet och kolla vem jag tog med mig”, förklarar Elsa Hosk nu i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon visar upp en bild på sig själv där hon ammar sin dotter. Under inlägget hyllas hon av den ena efter den andra, vår svenska superstjärna Victoria Silvstedt skickar kärlek och entreprenören Madison Utendahl låter alla veta att hon tycker Elsa Hosk är otroligt vacker.

Annons

Elsa Hosk kritiseras av män..!

Den 11 februari blev Elsa Hosk mamma för första gången, och tillsammans med kärleken Tom Daly är de nu föräldrar åt lilla dottern Tuulikki Joan Daly. Efter det har Elsa Hosk varit väldigt generös vad gäller att dela med sig av sitt liv som nybliven mamma på sina sociala medier, vilket hon hyllats för. Hon har inte bara delat med sig av sin vackra förlossningsberättelse utan även flertalet bilder på dottern.

Och samtidigt som Elsa Hosk meddelade att hon äntligen är tillbaka på jobbet, lät hon oss veta att hon stött på kritik. Kritik för att hon visat upp bilder på när hon ammar lilla dottern Tuulikki ”Tuuli” Joan Daly.

”Det är väldigt intressant, alltså den mängd meddelanden jag får av män som blir förolämpade när man publicerar en bild på när man ammar. Liksom... Varför är det mest naturliga som finns så förolämpande för er? Bröst finns alltså endast till så att vi ska kunna mata våra barn”, skev Elsa Hosk på sin Instagram story.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons