Elsa Hosks ord om männen som kommenterar hennes amning

31 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Killar och män kommenterar Elsa Hosks amning...
Nu öppnar den nyblivna mamman Elsa Hosk upp om den mängd kritiska kommentarer hon får av män (!) som säger sig bli förolämpade över att hon visar upp bilder där hon ammar sin dotter Tuulikki.
Annons
Elsa Hosks birth story
Elsa Hosks birth story

Elsa Hosk blev mamma till dottern Tuulikki Joan Daly i februari, och dotterns namn kommer från Elsas mamma och partnern Tom Dalys mormor.

”Döpt efter två starka kvinnor, min mamma och min partners mormor. Du kom till världen som en superkvinna... Vi kommer att älska dig för evigt, baby Tuuli”, skrev Elsa i ett inlägg på Instagram strax efter dotterns födsel den 11 februari 2021.

Elsa Hosk tillbaka på jobbet – 7 veckor efter förlossningen

I början av mars slog Elsa Hosk fast att hon saknat sitt modelljobb, och att hon haft en otrolig längtan tillbaka till catwalken. Och i samband med uttalandet publicerade hon ett par nya bilder på sig själv på Instagram. ”Jag har glömt hur man poserar”, skrev hon intill bilderna där hon trots tvivlet poserade fint i grönt! Men nu då, sju veckor efter förlossningen, är hon (äntligen!) tillbaka på jobbet.

Annons

”Mammas första dag tillbaka på jobbet och kolla vem jag tog med mig”, förklarar Elsa Hosk i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon visar upp en bild på sig själv där hon ammar sin dotter.

Män kritiserar Elsa Hosk för hennes amning

Elsa Hosk som flitigt delar med sig av bilder på sin nyfödda dotter, räds sällan att visa upp när hon ammar (u go girl). Bara härom veckan ramlade hyllningarna in över henne för hennes vackra amningsbild med lilla Tuuli. Men Elsa Hosk möter inte bara ros för sina ärliga bilder, nu förklarar hon att en drös med snubbar langar in negativa kommentarer i hennes DM:s på Instagram. Och enligt Elsa Hosk ska männen inte bara vara kritiska till att hon visar upp bilder där hon ammar dottern, de ska till och med ha blivit förolämpade.

”Det är väldigt intressant, alltså den mängd meddelanden jag får av män som blir förolämpade när man publicerar en bild på när man ammar. Liksom... Varför är det mest naturliga som finns så förolämpande för er? Bröst finns alltså endast till så att vi ska kunna mata våra barn”, skriver Elsa Hosk på sin Instagram story.

Foto: Instagram/TT

Annons