Elsa Hosk hyllas för amningsbilden med dottern Tuulikki

04 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Elsa Hosk hyllas för amningsbilden med dottern Tuulikki
Nu hyllas Elsa Hosk för sin ärliga bild med nyfödda dottern Tuulikki Joan Daly, där de sitter i gräset och ammar tillsammans.
Annons
Elsa Hosks birth story
Elsa Hosks birth story

Nyblivna mamman och supermodellen Elsa Hosk fick sitt första barn i början av februari. Dottern heter Tuulikki Joan Daly och hon föddes den 11 februari.

”Den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag fick träffa dig. Stoltaste ögonblicket i mitt liv när jag födde dig”, skrev den nyblivna mamman dagen därpå på sociala medier samtidigt som hon visade upp en bild på sig själv, sin partner Tom Daly och det lilla flickebarnet.

Ville egentligen ha en son

Innan dotterns födsel slog dock Elsa Hosk fast att hon egentligen helst ville ha en son. Det var i mitten på januari som modellen svarade på en av följarnas påstående på Instagram story, vilket löd: ”Du har alltid helst velat ha en flicka”. Och modellens svar var förvånande nog nej:

”Falskt! Jag var mer rädd för att få en tjej – eftersom jag känner mig själv”, skrev Elsa Hosk på Instagram utan att gå in på detaljer om vad hon egentligen menar med det.

Annons

Elsa Hosk hyllas för amnings-bilden med dottern

Strax efter förlossningen delade Elsa Hosk med sig av en otrolig förlossningsberättelse i sex delar, vilken hon hyllades för på sina sociala medier. Och nu delar hon med sig ännu en gång. Nu visar hon upp en bild på sina sociala medier där hon sitter på en filt ute i det gröna och ammar sin lilla tjej Tuulikki Joan Daly. Och under bilden väller det in hyllande kommentarer som: ”Cool mama”, ”Vilken underbar resa du är på nu”, ”Så vacker!”.

Elsa Hosk längtar tillbaka till catwalken

Härom veckan förklarade den nyblivna modellmamman att hon saknar sitt modelljobb, och att hon har en otrolig längtan tillbaka till catwalken. Och i samband med uttalandet om publicerade hon ett par nya bilder på sig själv på Instagram.

”Jag har glömt hur man poserar”, skrev hon intill bilderna där hon trots tvivlet poserade fint i grönt!

Foto: TT/Instagram

Annons