Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Elliot Page skiljer sig – 2 månader efter han kom ut som trans

27 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Elliot Page skiljer sig – 2 månader efter han kom ut som trans
Två månader efter att Elliot Page berättade att han är trans – väljer han och numera ex-hustrun Emma Porter att gå skilda vägar.
Annons
6 fakta om Elliot Page (ELLE)Brand logo
6 fakta om Elliot Page (ELLE)

När skådespelaren Elliot Page, känd från storfilmer som Juno och Inception och Netflix-serien Umbrella Academy, kom ut som trans nu i december – blev reaktionerna många. Hyllningarna flög in från både höger och vänster, från kändisar, fans och även från hans numera ex-hustru Emma Porter. För nu två månader efter står det klart att Elliot Page och Emma Porter går skilda vägar.

”Efter att ha funderat och gjort en noggrann övervägning har vi nu tagit det svåra beslutet att skilja oss till följd av vår separation förra sommaren. Vi respekterar varandra innerligt och vi kommer fortsätta vara nära vänner”, meddelade ex-paret i ett gemensamt uttalande rapporterar Hollywood reporter.

Hemligt bröllop för tre år sedan

Elliot Pages och Emma Porter gifte sig i hemlighet för tre år sedan, och på Instagram mös Elliot Page:

”Jag kan inte förstå att jag får kalla den här fantastiska kvinnan för min fru.”

Elliot Page: ”Mina pronomen är han eller hen”

Det var i början på december som Elliot Page skrev ett långt inlägg där han kom ut som transsexuell.

Annons

”Hej kompisar, jag vill dela med er att jag är trans, mina pronomen är han/hen och mitt namn är Elliot. Jag är så glad över att kunna skriva detta. Att få vara här. Att få ha kommit till den här platsen i mitt liv. Jag känner mig överväldigad och tacksam för alla fantastiska människor som stöttat mig genom den här resan”, börjar Elliot Page sitt långa inlägg på Instagram.

Ex-hustruns hyllning till Elliot Page

I samma veva delade Emma Porter, enligt People, ett fint inlägg på sin privata Instagram, i vilket det stod:

”Trans, queer och icke-binära personer är en gåva till världen”, började Emma Porters inlägg. ”Jag ber också om tålamod och privatliv men också att ni hakar på mitt totala stöd för trans-livet varje dag”.

”Jag är så stolt över Elliot Page. Elliots hela existens är en gåva i sig själv, lys på sötnos. Jag älskar dig så mycket”, stod det också i ex-hustruns inlägg.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Annons