Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Dejtar Olivia Wilde och Harry Styles? allt vi vet om påstådda romansen

05 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Dejtar Olivia Wilde och Harry Styles? Här är allt vi vet om påstådda romansen
Ja, dejtar Olivia Wilde och Harry Styles? Efter att de dök upp hand i hand på ett bröllop, och fångades på bild, ser det ut som så. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Olivia WildeBrand logo
(ELLE) 6 saker du kanske inte visste om Olivia Wilde

Det har tisslats och tasslats om att Harry Styles, 26, och Olivia Wilde, 36, fattat tycke för varandra, och efter att Page Six publicerat bilder av dem ihop, hand i hand, på ett bröllop i helgen undrar vi ännu mer – vad är det egentligen mellan Harry och Olivia?

Så träffades Harry Styles och Olivia Wilde

Harry Styles och Olivia Wilde träffades för första gången genom jobbet, skriver People. Olivia jobbar som både skådespelare och regissör, och hon gav Harry Styles en roll i den kommande psykologiska thrillern Don´t Worry Darling. I en intervju med Vouge har Olivia förklarat att hon beslöt sig att casta honom efter att hon sett honom briljera i Dunkirk – och inte blev hon ledsen när han tackade ja.

Och det är alltså under inspelningarna, som startade i slutet av oktober förra året, som Harry och Olivia ska ha fått upp ögonen för varandra. Enligt källor till People ska de ha dejtat i ett par veckor, och när Harry Styles manager Jeffery Azoff gifte sig under en coronasäker ceremoni i helgen, och Harry och Olivia dök upp hand i hand, finklädda upp till tänderna, ihop, så känns det ganska troligt att det skulle kunna stämma.

Annons

Varken Harry Styles eller Olivia Wilde har däremot kommenterat något kring deras relation.

Harry Styles och Olivia Wildes tidigare kärleksliv

I november bekräftade Olivia Wilde att hon och komikern Jason Sudeikis valt att gå skilda vägar efter åtta år som förlovade. Tillsammans har barnen Otis, 6, och Daisy, 4.

Harry Styles å andra sidan har inte kilat stadigt med någon de senaste åren. Det senaste vi hörde om hans dejtningliv är att han kopplats ihop med Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, och influencern Tess Ward.

Foto: TT

LÄS MER:

Nya serierna du inte vill missa 2021

Harry Styles är Vogues första manliga coverstjärna – se bilderna här

One Direction kan snart återförenas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons