Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

One Direction kan snart återförenas

12 apr, 2020 
AvEmma Castman
I sommar är det tio år sedan One Direction bildades, och nu hintar bandmedlemmen Liam Payne om att jubileet kan firas med en återförening. Här är allt vi vet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I år är det tio år sedan pojkbandet One Direction tog världen med storm. Fem år senare, 2015, sa medlemmarna att de skulle ta en paus och ett par månader efter det kom beskedet om att de beslutat sig för att lägga ner för gott.

I stället valde Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne och Harry Styles att fokusera på sina egna karriärer och bli soloartister.

Nu, på det tionde jubileumsåret, verkar det dock som att One Direction kan planera för en återförening. Det avslöjar Liam Payne i en intervju med The Sun.

Arbetar med ett gemensamt projekt

I intervjun med tidningen förklarar Liam att han, Niall Horan, Louis Tomlinson och Harry Styles har pratat mycket med varandra den senaste tiden, men att han inte riktigt kan avslöja vad det handlar om.

– Vi har ett tioårsjubileum på ingång, så vi har pratat med varandra en hel del de senaste veckorna. Det har varit väldigt trevligt, säger han och fortsätter:

Annons

– Men just nu är jag inte säker på hur mycket jag får säga.

Liam berättar vidare att de forna bandmedlemmarna tillsammans har tittat igenom ”gammalt innehåll och olika saker” som de inte har sett på länge, och i vissa fall aldrig sett förut. Om det rör sig om videoklipp, låttexter eller inspelad musik avslöjar han dock inte.

– Det finns ett par olika saker som vi arbetar på, och som vi hoppas kunna genomföra.

Liam berättar inte om Zayn Malik (som lämnade gruppen redan i mars 2015) är en del av projektet.

Foto: TT

LÄS MER:

One Directions bil-karaoke (ni måste se!)

Har du hört One Directions cover på Rihannas FourFiveSeconds?

Se klippet där One Direction spelar Dodgeball

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons