De saknades på Kourtney och Travis bröllop i Italien

Rob Kardashian, Kylie Jenner, Travis Scott, Scott Disick

Den 22 maj vigdes Kourtney Kardashian och Travis Barker under en storslagen ceremoni i italienska Portofino. På plats för bröllopet fanns alla systrarna Kardashian och vänner som Machine Gun Kelly och Meghan Fox. Däremot var det några som inte deltog på Kourtneys bröllop – bland annat hennes bror Rob.
24 maj, 2022
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
0:57

Efter reklamen: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

(0:57)

Slå på ljud

Nyligen bjöd Kourtney Kardashian och Travis Barker in till en pampig bröllopsfest i Portofino. Paret som förlovade sig i oktober 2021 vigdes först 4 april i Las Vegas 4 och sedan den 15 maj i ett tingshus i Santa Barbara. Framför familj och vänner sa brudparet ja till varandra en tredje gång den under en storslagen ceremoni den 22 maj.

Däremot var det några som lyste med sin frånvaro under Kourtney och Travis bröllop på den italienska rivieran. Här är vännerna och familjemedlemmarna som saknades under bröllopshelgen.

Allt om Kourtney Kardashian och Travis Barkers italienska bröllop

Rob Kardashian

Kourtney Kardashians bror Rob syntes inte till under bröllopshelgen i Portofino. Enligt en källa till InTouch ska frånvaron bero på Robs aktiva beslut att hålla sig utanför rampljuset.

– Rob är en privat person, han visste att hans systers bröllop skulle få mycket uppmärksamhet, berättade källan till InTouch.

Rob Kardashian

Rob Kardashian

Scott Disick

Kourtneys ex Scott Disick som också är pappa till hennes barn Mason, Penelope och Reign, var inte närvarande vid Kravis bröllop. Istället postade Scott på Instagram stories att han var iväg på semester.

Scott Disick

Scott Disick

Kanye West

Kims exmake Kanye West, numera Ye West, syntes inte heller till under Kourtney och Travis bröllop i Italien. Istället syntes han under bröllopshelgen i New York på Balenciagas visning på New York Stock Exchange.

Kanye West på Balenciagas visning i New York

Kanye West på Balenciagas visning i New York

Pete Davidson

Kims pojkvän Pete Davidson som sedan november synts vid Kims sida, uteblev från Kims syster Kourtneys bröllop. Anledningen var att datumet krockade med Petes sista avsnitt med Saturday Night Live som han medverkat i hela åtta säsonger. Däremot inkluderade Kim Pete på den stora dagen genom att skriva ett P i strass på sin manikyr.

Kim och Pete på Met-galan

Kim och Pete på Met-galan

Travis Scott

Kylie Jenners pojkvän och pappan till hennes två barn Travis Scott var i sin inspelningsstudio under söndagen då bröllopet ägde rum.

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott

Tristan Thompson

Khloé Kardashians ex Tristan Thompson som flitigt syns tillsammans med familjen stannade hemma i USA med deras gemensamma dotter True, 4.

Tristan, True och Khloé

Tristan, True och Khloé

Saint, Chicago och Psalm

Även Kim Kardashians tre barn Saint, Chicago och Psalm fick stanna hemma när deras moster skulle gifta sig. Däremot fick storasyster North följa med Kim till Portofino och närvara vid det storslagna bröllopet.

Kim Kardashian och North West i Portofino

Kim Kardashian och North West i Portofino

Malika and Khadijah Haqq

Vännerna Malika och Khadijah Haqq var inte heller närvarande vid Kourtney och Travis bröllop i Italien. Däremot grattade Malika det nyblivna makarna på Instagram under söndagen.

Malika och Khadijah Haqq

Malika och Khadijah Haqq

Addison Rae

Kourtneys vän Addison Rae närvarade inte i Italien då hon syntes ute i LA vid tiden för bröllopet.

Addison Rae

Addison Rae

Jonathan Cheban

Familjevännen Jonatan Cheban syntes inte heller till på bröllopshelgen i Portofino.

Jonathan Cheban

Jonathan Cheban

Källa: UsMagazine, Life&Style, Foto: TT, Instagram