Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

De mest romantiska ögonblicken i film – som inte innehåller sex eller kyssar

23 okt, 2020 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
Filmkyssar och sex i all ära men ibland behövs dem inte för att en scen ska bli riktigt romantisk. Här är våra favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När det kommer till romantiska filmögonblick tänker nog många att de måste innehålla kyssar eller sex, men det finns faktiskt en hel del godbitar där kemin lyser igenom trots att noll kroppsvätskor byts.

4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

Här är ett par av de mest romantiska filmögonblicken – som alltså inte innehåller sex eller kyssar.

A Star Is Born (2018)

A Star Is Born innehåller många romantiska scener men en som står ut är den när Jackson smeker Allys näsa när de står i baren, som om han är helt tagen av hennes skönhet.

Stolthet och Fördom (2005)

Om du gillar romantiska filmer har du garanterat inte missat Stolthet och Fördom. I versionen från 2005, den med Keira Knightley och Matthew Macfadyen, finns det ett ögonblick som är extra romantiskt och som inte involverar kyssar eller sex – och det är när Mr. Darcy hjälper Elizabeth in i droskan och sträcker ut sin hand efteråt.

Annons

Sound of Music (1965)

När Maria och kapten Georg von Trapp dansar framför alla och själva blir förvånade över sina känslor är i stort sett filmhistoria och definitivt ett av de mest romantiska ögonblicken i filmvärlden.

Harry Potter och Dödsrelikerna – del 1 (2010)

Den scen där Hermione lär Ron hur man spelar piano och fnittrar förtjust, samtidigt som Rons blick säger allt är en favorit.

Annons

Bring it on (1999)

Om du kommer ihåg 90-talsklassikern Bring It On minns du säkert scenen där Torrance och Cliff borstar tänderna tillsammans, och hur kemin dem emellan är totalt uppenbar fast de knappt vill erkänna det själva.

13 snart 30 (2004)

I romcomen 13 snart 30 finns det en scen som är extra romantisk utan att vara för mycket – den när Jenna och Matt jobbar sent och sen vandrar omkring i New York-kvällen och äter godiset Razzles.

Annons

Romeo & Julia (1996)

Dramat Romeo & Julia, med Leonardo DiCaprio och Claire Danes i huvudrollerna, är en romantisk filmklassiker. Ögonblicket när de ser varandra för första gången och blir kära, genom ett akvarium, är nog den mest kända från filmen och tål att ses om och om igen.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

LÄS MER:

Romantiska komedier med höga betyg på Imdb och Rotten Tomatoes

14 romantiska komedier från 90-talet som du måste se

13 romantiska komedier som du inte får missa

Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons