Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför skaffade Amber Heard barn på egen hand

09 jun, 2022 
AvElin Jonsson
amber-heard-barn-1
Ett år efter skilsmässan från Johnny Depp tog Amber Heard beslutet och skaffade barn på egen hand. Här är hennes egna ord om processen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
VIDEO: Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Skådespelaren Amber Heard, 36, och skådiskollegan Johnny Depp, 59, började dejta 2012. Två år senare förlovar de sig, och i februari 2015 äger bröllopet rum. Redan efter ett drygt år ansöker Amber Heard om skilsmässa från Johnny Depp med anklagelser om våld i nära relation.

Amber Heard: ”Jag ville göra det på mina villkor”

Ett år efter att skilsmässan från Johnny Depp gått igenom väljer Amber Heard att skaffa barn helt på egen hand, något hon berättade om på sina sociala medier förra sommaren. Och idag är hon mamma till ettåriga Oonagh Paige Heard.

Annons

”För fyra år sedan bestämde jag mig för att jag ville ha ett barn. Jag ville göra det på mina egna villkor. Jag uppskattar nu hur radikalt det är för oss som kvinnor att tänka på en av de mest grundläggande delarna av våra öden på detta sätt”, berättade hon på sina sociala medier i juli 2021.

Amber Heard vill normalisera att skaffa barn på egen hand

Vad gäller uppgifterna om hur dottern kom till världen är dom vaga och få, men enligt den amerikanska sajten Hello! ska hon använt sig av en surrogat. Detta då hon själv uppges inte kunna bli gravid.

”Jag hoppas att vi kommer till en punkt där det är normaliserat att inte vilja ha en ring för att ha en spjälsäng. En del av mig vill hävda att mitt privatliv inte är någons angelägenhet. Jag förstår också att jag som skådespelare måste ta kontroll över det här. Min dotter föddes den 8 april 2021. Hon heter Oonagh Paige Heard. Hon är början på resten av mitt liv.”

Annons
Fler och fler kändisar bevisar allt oftare att man inte behöver en partner för att skaffa sig barn.
Här ser vi Amber Heard och dottern ute på tur i LA tidigare i år.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLEBrand logo
SE OCKSÅ: Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLE

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons