Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Därför har Gizem Kling Erdogan pojkvännens efternamn – utan att vara gift

18 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Gizem Kling Erdogan.
Högaktuella skådespelaren Gizem Kling Erdogan kan knappt bärga sig tills hon blir äkta maka. I en färsk intervju förklarar hon nu varför hon valt att bära sin pojkväns efternamn – redan innan bröllopet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Möt nya tidens filmstjärnor – häng med bakom kulisserna på ELLEs plåtningBrand logo
Möt nya tidens filmstjärnor – häng med bakom kulisserna på ELLEs plåtning

Skådespelaren Gizem Kling Erdogan som varit på tapeten de senaste året (i bland annat Kalifat och Kärlek och anarki) är just nu über-aktuell igen med sprillans nya SVT-serien Tunna blå linjen. En redan på förhand hyllad dramaserie som skildrar polisens vardag – där Gizem Kling Erdogan spelar rollfiguren Leah. Dock gillade hon sin roll i Kalifat något mer än den senare:

– Pervin i Kalifat är fortfarande min favoritroll även om Leah i Tunna Blå Linjen är där och nosar, har hon tidigare sagt i en intervju med Volvo-Edit.

Och rollen som Pervin gjorde henne även till årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion på Kristallen 2020. Så det kanske inte är så konstigt.

Därför har Gizem pojkvännens efternamn

Den 33-åriga skådisen växte upp i Högsbo utanför Göteborg och bor idag i Stockholm tillsammans med pojkvännen Göran Kling. Och i en ny intervju förklarar hon att hon tagit pojkvännens efternamn – utan att de ens gift sig.

Annons

– Men vi har varit ihop ganska länge och ska gifta oss, säger hon i Aftonbladet och menar att efternamnet ändå skulle läggas till inom en snar framtid.

I intervjun slår Gizem Kling Erdogan även tydligt fast att hon tycker att hennes kille är as-het. Och hennes blivande (och snygga) make Göran Kling har pluggat på Konstfack och är smyckesdesigner, och hans läckra verk sitter på stora stjärnor som Steve Angello, Peter Stormare, Silvana Imam och Jireel – men hans alster pryder även internationella stjärnor som A$AP Rocky.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Nya serierna du inte vill missa 2021

Gizem Kling Erdogan i exklusiv intervju i ELLE

Blir det en säsong 2 av Kärlek & anarki på Netflix? Här är allt vi vet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons