Därför behöll Cleo Kinnaman efternamnet – efter skilsmässan från Joel

Cleo Kinnaman vill och orkar inte ta tillbaka sitt gamla efternamn Wattenström.

Nu förklarar konstnären Cleo Kinnaman varför hon valt att behålla sin ex-make Joel Kinnamans efternamn efter skilsmässan.
04 december, 2020
8 Kändisar som har artistnamn
Slå på ljud

I början av förra året blev det känt att skådisen Joel Kinnaman, 40, och dåvarande hustrun konstnären Cleo Kinnaman, 28, valt att gå skilda vägar. Ex-paret hade gått och gift sig i hemlighet fyra år tidigare. Men separationen kan ha skett långt innan – för ganska snart kopplades Joel Kinnaman samman med Kelly Gale – supermodellen från GBG. Idag lever Joel Kinnaman och Kelly Gale loppan i Los Angeles, vilket Cleo Kinnaman också gör.

– Vi pratar och ses ganska ofta, säger Cleo Kinnaman i Bathina – en podcast när hon förklarar om ex-parets relation idag. Cleo Kinnaman har även varit på semester ett par gånger med Joels familj och Kelly Gale – så det är minst sagt god stämning mellan ex-makarna.

– Jag vill bara inte vara för påträngande, med tiden kommer vi bli närmare men nu får dom lite space, fyller hon i och slår fast att hon inte vill vara det där ”jobbiga exet” även fast att hon och Kelly klickar.

Därför tog det slut mellan Joel och Cleo Kinnaman

Precis innan Cleo Kinnaman föll pladask för Joel Kinnaman hade hon bestämt sig för att inte träffa män överhuvudtaget – eftersom hon dras till kvinnor.

– Jag hade nog inte haft så bra relationer innan Joel, och med honom hade jag min bästa relation någonsin. Men ändå kände jag att jag drogs till kvinnor.

Cleo Kinnaman som redan som ung visste att hon gillade kvinnor drogs hela tiden mellan Joel som var en sådan fantastisk partner för just henne, och det faktum att hon är lesbisk. Och till slut gick de då skilda vägar.

Cleo Kinnaman känner inget behov av att byta efternamn

I podcasten får Cleo Kinnaman frågan om varför hon valt att behålla Joels efternamn efter skilsmässan, och enligt Cleo så ska hon haft en dialog med Joel om valet att ha kvar det.

– Alltså jag har själv ingen stor släkt eller familj, och jag har ingen vidare koppling till Wattenström – vilket är mitt före detta efternamn. Och sen är det så jävla krångligt, om jag ska vara ärligt, att byta tillbaka. Så jag känner inget behov, det är mitt nya namn, säger hon och poängterar att hon har pratat med Joel om att hon har kvar det och han verkar inte tycka att det är någon fara på taket.

– Jag tror inte det är någon som bryr sig, och jag tycker det låter bättre. Cleo Kinnaman. Jag har ingen koppling till Wattenström. Så det finns ingen större tanke, det är bara meckigt att ändra, säger hon varpå Bathina slår fast att Cleo Kinnaman klingar bättre än Cleo Wattenström:

– Cleo Kinnaman är coolare!

Foto: Instagram/TT

LÄS MER:

Cleo Kinnaman om uppbrottet från Joel: ”Jag drogs till kvinnor”

Kelly Gale om livet ihop med pojkvännen Joel Kinnaman

Saknat Joel Kinnaman? Nu har Tre sekunder premiär – se trailern!