Kelly Gale om livet ihop med pojkvännen Joel Kinnaman

26 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Kelly Gale om livet ihop med pojkvännen Joel Kinnaman
Det var 2019 som vi för första gången fick ta del av Kelly Gale och Joel Kinnaman kärlek till varandra. När Joel nu fyller 41 passar hans flickvän på att hylla livet ihop med honom.
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längst
Kändisparen som varit tillsammans längst

Cleo och Joel Kinnamans skilsmässa blev offentlig 2019, fyra år efter att de gift sig. Cleo Kinnaman har i en podcast förklarat vad det var som gjorde att hon och Joel valde att gå åt varsitt håll.

– Jag hade nog inte haft så bra relationer innan Joel, och med honom hade jag min bästa relation någonsin. Men ändå kände jag att jag drogs till kvinnor, berättade Cleo i Bathina Philipsons podcast. Hon fortsatte:

– Ett tag försökte jag övertala mig själv att jag var bisexuell, fast jag visste ju att det inte var så. Så jag var väldigt deppig där i slutet av relationen. Jag ville inte erkänna för mig själv och man känner sig skyldig.

Kelly Gale om relationen med Joel Kinnaman

Kort efter att skilsmässan blev offentlig blev det känt att Joel Kinnaman funnit kärleken på nytt, i den svenska supermodellen Kelly Gale. 25-åriga Kelly är från Göteborg, och har gått på catwalken för bland annat Victoria's Secret.

Annons

I somras berättade Kelly om det bästa i relationen med Joel i en Instagram story.

”Vi älskar varandra, vi har väldigt kul ihop och vi är superärliga, respektfulla och bara har en bra kommunikation”, sa hon då.

Födelsedagsfirande och kärleksfulla hyllningar

När Joel Kinnaman nu fyller 41 ser vi både hyllningar och firanden på Instagram. Joel har delat en bild på sig själv, där han sitter i sängen och äter pannkakor till frukost som Kelly lagat och serverat.

”Här är en elegant bild på mig som njuter av min födelsedagsfrukost som min älskling Kelly gjorde till mig imorse”, skriver Joel i inlägget. Och Kelly har även hon delat med sig ett fint inlägg Joels födelsedag till ära – och hyllar både honom och livet de har ihop.

”Grattis min älskling. Jag älskar att leva livet med dig. 41 ser bra ut på dig”, skriver Kelly och delar ett gäng kärleksfulla bilder av paret.

Cleo Kinnaman om relationen med Kelly

Cleo Kinnaman har fortfarande god kontakt och relation med ex-pojkvännen Joel. Däremot har hon valt att ta ett kliv tillbaka från Joel och Kelly just nu, för att inte vara för på.

Annons

– Jag backar bort lite. Jag vill inte vara så påträngande och just nu känner jag att det är bra med lite avstånd, sa hon i Bathinas podcast.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons