Saknat Joel Kinnaman? Nu har Tre sekunder premiär – se trailern!

Saknat Joel Kinnaman? Nu har Tre sekunder premiär – se trailern!

Den 27 september har Tre sekunder biopremiär, en ny actionfilm där Joel Kinnaman åter axlar rollen som polisinfiltratör.
25 september, 2019

Joel Kinnaman slog igenom med buller och bång när Snabba Cash rullade upp på vita duken 2010. Sedan dess har skådespelarkarriären tagit honom hela vägen till Hollywood, med roller i storfilmer som Robocop och Suicide Squad.

Men i Sverige är vi nog många som alltid kommer förknippa svensken med karaktären Frank Wagner, polisens infiltratör i Johan Falk-filmerna. Nu är han tillbaka som mullvad, den här gången i nya Tre sekunder.

Filmen baseras på en roman av författarduon Roslund & Hellström, en bok som sålt i över 100 000 exemplar i Sverige. Deckaren, som också den heter Tre sekunder, har även gjort succé internationellt och översatts till mer än 30 olika språk.

Här spelar Kinnaman infiltratören Pete Koslow, som efter ett polismord tvingas in i ett amerikanskt fängelse för att infiltrera den polska maffian. Där kan han när som helst avslöjas av fångarna – och betala med sitt liv:

– Jag var sugen på att spela en rollfigur som påminner om Frank Wagner. Jag tyckte det var givande att spela en person som lever under falsk identitet, som går och bär på en hemlighet i alla situationer, berättar skådespelaren i Svenska Dagbladet.

Du som vill se Tre sekunder behöver inte vänta särskilt länge. Filmen har nämligen premiär den 27 september, alltså redan nu på fredag!

Tre sekunder – trailer:

Läs mer:

Se trailern till Netflix-filmen El Camino: A Breaking Bad Movie