Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Därför har Kendall Jenner och Devin Booker blivit tillsammans igen

20 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Devin Booker och Kendall Jenner
I juni kom nyheten att Kendall Jenner och Devin Booker gör slut efter två år tillsammans. Nu kommer nya uppgifter som säger att de hittat tillbaka till varandra – och dessutom är mer kära än någonsin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
VIDEO: 7 saker du vill veta om Kendall Jenner

Realitystjärnan Kendall Jenner och NBA-proffset Devin Bookers kärlekshistoria började 2020. Först ett år efter ryktena om relationen med Devin bekräftade Kendall förhållandet i ett inlägg på Instagram, men har sedan dess varit återhållsam med att visa upp relationen offentligt. 2019 berättade Kendall för Vogue Australia varför hon valt att inte visa upp sina förhållanden för världen.

– Jag är fortfarande väldigt ung och känner att relationer i den här åldern inte alltid är supersäkra. Jag vill inte dra för mycket uppmärksamhet till något som jag inte vet är långsiktigt, berättade Kendall Jenner.

Annons

Kendall och Devins uppbrott

I juni kom uppgifterna att Kendall Jenner och Devin Booker gjort slut efter två år tillsammans. Enligt en källa till US Weekly ska de tagit en paus för att ta reda på om de är ämnade för varandra. En annan källa menade att Kendall upplevt att de både befunnit sig på olika platser i livet och därför valt att lämna Devin. Paret ska nämligen haft diskussioner om en gemensam framtid tillsammans och insett att de inte haft samma framtidsutsikter. Nu några veckor senare ska paret hittat tillbaka till varandra igen.

Kendall och Devins återförening

Enligt en källa till Hollywood life ska Kendall och Devin nu återförenats ett par veckor efter uppbrottet.

– Devin har ansträngt sig otroligt mycket för att reparera relationen med Kendall sedan det tog slut. Att eventuellt förlora henne var ett riktigt uppvaknande för honom. Han har varit fullt fokuserad på att försöka göra henne lycklig sedan dess, och nu är det som att de blivit nykära igen. Kendalls familj och vänner är superglada över att de är tillsammans igen, alla hoppas på att de ska gifta sig en vacker dag, berättar källan.

Annons

En annan källa berättar att orsaken till återföreningen ska varit att Kendall ställt krav på Devin, som han nu uppfyllt.

– Hon har berättat att Devin behövde anstränga sig mer och att hon varit trött på att ge så mycket själv utan att få lika mycket tillbaka. Efter uppbrottet har Devin verkligen gjort allt. Han har överöst Kendall med den kärleken hon förtjänar och lovat henne dem sakerna hon önskar i ett förhållande, vilket betyder att gifta sig och skaffa familj. Devin kan inte tänka sig ett liv utan henne, berättar källan för Hollywood life.

SE OCKSÅ: Så långa är Hollywood-kändisarnaBrand logo
SE OCKSÅ: Så långa är Hollywood-kändisarna
Devin Booker och Kendall Jenner på Kourtney Kardashians bröllop i Portofino
Devin Booker och Kendall Jenner på Kourtney Kardashians bröllop i Portofino

Källa: Hollywood Life, Foto: TT

Annons