Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Johanna Nordström om hur hon träffade kärleken Adam

20 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Johanna Nordström och kärleken Adam Smedberg
I januari visade Johanna Nordström upp nya pojkvännen Adam Smedberg på Instagram. Nu berättar hon i podcasten Det skaver hur paret först träffades.
Annons
VIDEO: Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikernBrand logo
VIDEO: Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikern

Johanna Nordström har haft ett succéår med sin karriär – både med den omåttligt populära podcasten Ursäkta, som hon har tillsammans med Edvin Törnblom, och flera utsålda föreställningar av standup-turnén Ring polisen. Tidigare i år blev det även officiellt att hon funnit kärleken i Adam Smedberg. Nu berättar Johanna Nordström hur paret träffades.

Nya pojkvännen Adam

I januari gjorde Johanna Nordström det officiellt att hon och Adam Smedberg blivit ihop. I ett inlägg på Instagram la hon upp en gullig bild på dem båda.

“Kan inte fatta att vi träffades på den bortklippta PH-säsongen. Nya Nina o Marcelo typ? skrev Johanna till inlägget som överöstes med hjärtan i kommentarsfältet.

Annons

Så träffades Johanna och Adam

I podcasten Det skaver berättar nu Johanna Nordström om hur hon och Adam först träffades och att hon är superkär i sin nya pojkvän.

– Vi träffades faktiskt på min turné. Men vi visste vilka varandra var sedan innan, berättar Johanna Nordström i podcasten.

Hon berättar också att första gången hon såg Adam var i en video på Paradise Hotel-deltagaren Trubbel Tanjas Youtube, som då bodde med Adam i Göteborg.

– Jag tänkte att han var så himla söt, rolig och fin, men jag kan inte bara skriva till honom direkt, berättar Johanna och avslöjar att hon istället la upp en skärmdump av klippet på sin Instagram med texten: ”vill bo med dem här två!”. Därefter fick Johanna och Adam kontakt.

– Sedan träffades vi i Göteborg när jag var där på turné. Och vi klickade så himla bra och hade så kul, så vi fortsatte ses under turnén och han följde med till olika städer, berättar Johanna. I december blev dem officiellt pojkvän och flickvän.

SE OCKSÅ: Sommarhoroskop 2022Brand logo
SE OCKSÅ: Sommarhoroskop 2022

Johanna berättar även att de nu tagit nästa steg i relationen och blivit sambos.

– Vi bor ihop nu, han har flyttat hit till Stockholm, berättar Johanna Nordström i podcasten.

Foto: Instagram

Annons