Tristan Thompson hand i hand med ny kvinna – efter barnbeskedet med Khloé

19 jul, 2022 
AvSaga Pettersson
Tristan Thompson hand i hand med ny kvinna – efter barnbeskedet med Khloé
Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar sitt andra barn via surrogat.
Nu har han synts hand i hand med en ny kvinna.
Annons
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Så, förra veckan möttes vi av nyheten om att Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar sitt andra barn ihop, via surrogat. Sedan innan har de dottern True tillsammans.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, säger en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

Men Khloé och Tristan är inte längre ett par.

Tristan Thompsons nya svek

När Khloé väntade deras första barn, var Tristan otrogen mot henne i samma veva som hon skulle föda. Och det var inte första gången han var otrogen. Trots det försökte Khloé senare reparera relationen, men sveken från Tristans håll fortsatte.

Annons

I december förra året möttes vi återigen av uppgifter gällande att Tristan varit med en annan kvinna, och den här gången också blivit pappa åt en son. Något han först förnekade.

Tristan Thompson och Khloé Kardshian med dottern True.
Tristan Thompson och Khloé Kardshian med dottern True.

För Tristan blir det kommande barnet hans fjärde barn i skaran. Sedan en tidigare relation är han även pappa till 5-årige Prince Thompson, som han har med exet Jordan Craig.

Pratar inte med varandra

Enligt en källa har Tristan och Khloé inte pratat med varandra sedan december, efter att Khloé då fått reda på att han blivit pappa åt en son. Dock väntade Khloé och Tristan då redan baby nummer två.

– Khloé och Tristan har inte pratat sedan december, förutom när det gäller det som rör deras föräldraskap. Processen att skaffa barn via surrogat var redan igång när Khloé fick veta att Tristan fått barn med en annan kvinna, säger en källa till E News.

Annons

I januari gick Tristan ut med en offentlig ursäkt till Khloé.

”Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte den sorg och den förnedringen jag orsakat dig. Du förtjänar inte hur jag har behandlat sig genom åren”, lät det då.

Hand i hand med ny kvinna

Och i veckan har den blivande fyrabarnspappan roat sig på semester i Grekland, och har då synts hand i hand med en ny kvinna, enligt bilder och videor som TMZ fått ta del av.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar