Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Då kommer nya avsnitten (och finalen!) av Love is blind Sverige

16 jan, 2024 
Love is blind Sverige
Johan Paulin/Netflix
Netflix första svenska realityserie Love is blind Sverige har tagit internet med storm! De fyra första avsnitten som släpptes 12 januari har vi redan sträcktittat på, och nu längtar vi efter den spännande fortsättningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 efterlängtade filmer att se fram emot 2024Brand logo
5 efterlängtade filmer att se fram emot 2024

Love is blind har redan gjort succé i USA och en antal andra länder, och nu har turen äntligen kommit till Sverige. Konceptet går ut på att singlar dejtar för att hitta kärleken, med den lilla twisten att de inte får se varandra förrän någon väljer att fria!

Deltagarna möts i kapslar där de kan höra varandra – men är åtskiljda av en vägg så de inte kan se varandra. Netflix har berättat att den första inspelningsdagen bestod av 260(!) dejter i de 20 kapslarna.

Utifrån de första dejterna väljer deltagarna sedan ut vilka de vill träffa igen, och så fortsätter det tills några par till slut väljer att förlova sig, och först då får de alltså träffas på riktigt.

love is blind sverige
Netflix

Deltagarna har ingen kontakt med utsidan

De första fyra avsnitten skildrar processen från första dejten till att paren som förlovat sig åker på en romantisk semester till Cypern. De första 18 dagarna har deltagarna ingen tillgång till den verkliga världen – de får varken använda internet eller telefoner.

Annons

Väl på Cypern fick alla paren möjlighet till egentid, då det fick möjligheten att lära känna varandra bättre och utveckla sina relationer utan kameror.

Love is blind sverige
Robert Eldrim / Netflix

nya avsnitten och finalen av Love is blind Sverige

För att se fortsättningen för paren måste vi hålla oss till fredag den 19 januari, då släpps fyra nya avsnitt av Love is blind Sverige. Netflix har teasat att paren då kommer få möta både varandras familjer – och deltagarna de ratat. Som upplagt för drama!

Upplösningen får vi dock inte förrän den 26 januari. Då släpps nämligen det sista avsnittet där vi får se parens bröllop. Först vid altaret får vi (och de!) reda på om paren väljer att hålla ihop eller inte.

Love is blind Sverige reunion

Netflix har bekräftat att det kommer ett reunion-avsnitt där deltagarna återförenas. Avsnittet kommer att sändas söndag den 28 januari. Här kan du läsa mer om återföreningsavsnittet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons