Då kommer Euphorias andra specialavsnitt där vi får följa Jules

HBOs Euphoria special-avsnitt nummer två.

Nu har streamingjätten HBO avslöjat när det andra special-avsnittet av succéserien Euphoria kommer till Sverige, spänningen är olidlig och här är allt vi vet hittills!
08 december, 2020
Nytt på HBO Nordic i december
Slå på ljud

Euphoria, Euphoria, Euphoria! Nu står det klart att det andra special-avsnittet av succé-serien Euphoria kommer sändas på svenska HBO den 25 januari, vilken lycka för alla Euphoria-fans. Det andra och sista special-avsnittet heter F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob, och i det får vi följa Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått.

Skådisen Hunter Schafer har själv varit med och skrivit manus till special-avsnittet som kommer i slutet på januari tillsammans med seriens skapare Sam Levinson.

Special-avsnitten är ett måste för alla Euphoria-fans

Det kom som en total överraskning när Euphoria-stjärnan tillika Emmy-vinnaren Zendaya i början av november avslöjade att det skulle komma två special-avsnitt av serien. Och det första avsnittet Trouble Don’t Last Always fick vi se härom helgen och även den handlingen utspelade sig kring jul.

EUPHORIA SÄSONG 2 – BÖRJAR SPELA IN IGEN 2021

Produktionen har tidigare förklarat att avsnitten ska fungera som en bro mellan första säsongen och säsong två – så verkligen ett måste för alla Euphoria-fans!

En andra säsong av serien har bekräftats, men som så mycket annat i år har produktionen senarelagts på grund av pandemin. Och planen nu är att man återupptar inspelningarna någon gång nästa år, 2021. Så dessa två extra-avsnitt får ses som lite extra Euphoria-gottis.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Zendaya visar upp en glimt av Euphorias special-avsnitt

Här är allt vi vet om Euphorias nya specialavsnitt

Här är allt vi vet om Euphoria säsong två