Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Då kommer Euphorias andra specialavsnitt där vi får följa Jules

08 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
HBOs Euphoria special-avsnitt nummer två.
Nu har streamingjätten HBO avslöjat när det andra special-avsnittet av succéserien Euphoria kommer till Sverige, spänningen är olidlig och här är allt vi vet hittills!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nytt på HBO Nordic i decemberBrand logo
Nytt på HBO Nordic i december

Euphoria, Euphoria, Euphoria! Nu står det klart att det andra special-avsnittet av succé-serien Euphoria kommer sändas på svenska HBO den 25 januari, vilken lycka för alla Euphoria-fans. Det andra och sista special-avsnittet heter F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob, och i det får vi följa Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått.

Skådisen Hunter Schafer har själv varit med och skrivit manus till special-avsnittet som kommer i slutet på januari tillsammans med seriens skapare Sam Levinson.

Special-avsnitten är ett måste för alla Euphoria-fans

Det kom som en total överraskning när Euphoria-stjärnan tillika Emmy-vinnaren Zendaya i början av november avslöjade att det skulle komma två special-avsnitt av serien. Och det första avsnittet Trouble Don’t Last Always fick vi se härom helgen och även den handlingen utspelade sig kring jul.

EUPHORIA SÄSONG 2 – BÖRJAR SPELA IN IGEN 2021

Produktionen har tidigare förklarat att avsnitten ska fungera som en bro mellan första säsongen och säsong två – så verkligen ett måste för alla Euphoria-fans!

En andra säsong av serien har bekräftats, men som så mycket annat i år har produktionen senarelagts på grund av pandemin. Och planen nu är att man återupptar inspelningarna någon gång nästa år, 2021. Så dessa två extra-avsnitt får ses som lite extra Euphoria-gottis.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Zendaya visar upp en glimt av Euphorias special-avsnitt

Här är allt vi vet om Euphorias nya specialavsnitt

Här är allt vi vet om Euphoria säsong två

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons