Cleo Kinnamans reaktion på Joel och Kelly Gales förlovning

Joel Kinnaman och Kelly Gale har förlovat sig! På Instagram kunde vi ta del av deras lycka, och Joels ex-fru Cleo Kinnaman var en av dem som lämnade en liten hälsning bland kommentarerna.
19 januari, 2021
Stjärnornas bröllopsklänningar - som vi minns lite extra
Slå på ljud

Under gårdagen gick Joel Kinnaman och Kelly Gale ut med att de förlovat sig. På Instagram möttes vi av inlägg från dem båda där de annonserade lyckan. På Kellys bild ser vi henne stolt visa upp ringen på sitt finger, samtidigt som hon kärleksfullt kysser Joel.

”Din för alltid”, skriver hon i inlägget.

Bilden som Joel postat föreställer istället stunden då han gick ner på knä och friade till Kelly. ”Hon sa nej. Skojar bara...”, skriver han skämtsamt därtill.

Därför har Cleo Kinnaman kvar efternamnet

Joel Kinnaman och Kelly Gale blev ett par 2019. Joel Kinnaman var tidigare gift med Cleo Kinnaman. Strax innan det började ryktas om att Joel och Kelly var ett par blev det känt att Cleo och Joel valt att gå skilda vägar. Trots att det var två år sedan som Cleo och Joel separerade så heter hon fortfarande Kinnaman i efternamn, ett efternamn hon beslutat sig för att behålla. När hon gästade Bathina Philipsons podcast berättade hon om beslutet.

– Alltså jag har själv ingen stor släkt eller familj, och jag har ingen vidare koppling till Wattenström – vilket är mitt före detta efternamn. Och sen är det så jävla krångligt, om jag ska vara ärlig, att byta tillbaka. Så jag känner inget behov, det är mitt nya namn, säger hon och förklarar att hon haft en dialog med Joel om att behålla hans efternamn, vilket han inte verkar ha några problem med.

Hon tillägger också:

– Jag tror inte det är någon som bryr sig, och jag tycker det låter bättre. Cleo Kinnaman. Jag har ingen koppling till Wattenström. Så det finns ingen större tanke, det är bara meckigt att ändra.

Cleo Kinnamans relation med Joel och Kelly

I samma podcast berättade Cleo att hon och Joel idag har en bra relation med varandra, och att hon även funkar bra ihop med hans nya kärlek Kelly Gale. Däremot har hon valt att ta lite avstånd från dem, för att inte vara för på.

Men att hon är glad över Joel och Kellys kärlekslycka råder det inga tvivel om. Bland kommentarsfältet till Joels Instagram-inlägg om förlovningen så har Cleo lämnat flera rosa hjärtan.

Foto: TT

LÄS MER:

Joel Kinnaman och Kelly Gale är förlovade

Gravida Elsa Hosk avslöjar att hon egentligen inte ville ha en dotter

Därför har Gizem Kling Erdogan pojkvännens efternamn – utan att vara gift