Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Joel Kinnaman och Kelly Gale är förlovade

18 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Joel Kinnaman och Kelly Gale
Modellen Kelly Gale är Joel Kinnamans nya flickvän. Nu har de förlovat sig. ”Din för evigt”, skriver Kelly Gale på Instagram.
Annons
6 kändisar med annorlunda förlovningsringarBrand logo
6 kändisar med annorlunda förlovningsringar

Tatueraren Cleo Kinnaman och Snabba cash-skådespelaren Joel Kinnaman var länge ett av Sveriges hetaste kändispar, och många blev därför chockade när de 2018 gick ut med att de gått skilda vägar. Men trots att deras kärlekshistoria inte slutade som de först hade tänkt sig har det tidigare paret idag bara fina saker att säga om varandra. I podcasten Bathina – en podcast berättar Cleo om tacksamheten hon känner till sin tidigare man.

– Jag tror vi både växte och jag utvecklades så sjukt mycket. Han är en fantastisk partner, säger hon.

Anledningen till det plötsliga uppbrottet var helt enkelt att Cleo insåg att det var kvinnor hon ville vara med.

– Han är så fin så jag ville ju väldigt gärna att det skulle funka. Men det har ju ingenting med honom att göra eller oss, det är min läggning. Jag kan inte förklara det, utan det är något man är född med, har hon tidigare berättat.

Hon är Joels nya tjej

Men livet går vidare och strax efter att skilsmässan från Cleo hade blivit offentlig kom nyheten att Joel träffat kärleken på nytt. Det blev då känt att han hade kärat ner sig i den svenska modellen Kelly Gale - som bland annat gjort jobb för stora märken som Victoria Secret, Chanel och Jean-Paul Gaultier.

Annons

Sedan det stora kärleksavslöjandet har Joel och Kelly inte hållit tillbaka med att visa sin kärlek på sociala medier. På Instagram har deras följare nämligen fått ta del av både en och annan kärlekshyllning värvat med mysiga pussbilder och fina promenader.

Men nu verkar paret ha tagit ännu ett steg i relationen.

Har förlovat sig

Joel och Kelly har nämligen förlovat sig!

Det är i ett inlägg på Instagram som Kelly lite diskret avslöjar den stora händelsen. I en bild på henne och den blivande maken kan man skymta en stor förlovningsring, och bildtexten bekräftar det många hoppades på:

”Din för alltid.”

I kommentarsfältet strömmar gratulationerna in från båda vänner, kollegor och följare.

”Omg!!! Grattis till er två!”, skriver bland annat modellkollegan Jasmine Tookes.

”Jag kan knappt vänta på att få hålla mitt bröllopstal”, skriver en annan vän.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons