Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Chrissy Teigens svar efter kritiska kommentaren om nyfödda dottern

14 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Chrissy Teigen
I januari välkomnade Chrissy Teigen och John Legend sitt tredje barn till världen – dottern Esti. Nu säger Chrissy Teigen ifrån efter att hon och maken fått kommentarer om hur de tar hand om sin nyfödda bebis.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Chrissy TeigenBrand logo
7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

Modellen Chrissy Teigen och artisten John Legend fick sitt första barn Luna, 2016. Andra barnet Miles kom 2018 och i januari 2023 välkomnade paret sitt tredje barn Esti.

”Här är hon! Esti Maxine Stephens. Hela huset är nu fullt av liv och vår familj kunde inte vara lyckligare. Pappa fäller en glädjetår varje kväll för att Luna och Miles är så kärleksfulla, och jag har precis fått lära mig att man ändå måste ha blöja på sig trots att man gjort ett kejsarsnitt?! Vi är så lyckliga, och tack för all kärlek och gratulationer vi fått, vi ser dem alla!” skrev Chrissy Teigen på Instagram när dottern kommit.

Annons

Chrissy Teigens semesterbilder med Esti

Nyligen valde Chrissy Teigen och John Legend att ta med sig barnen på en familjeresa till Italien. Och under semestern delade paret med sig av bilder där hela familjen poserade framför kameran.

”Venedig! John och jag kom hit första gången 2007 när vi bara var ett par barnfria galna ungdomar. Det var vinter och absolut iskallt. John kommer ihåg min hatt i fuskpäls från urban outfitters som smyckade mitt huvud varje dag som natt” skrev Chrissy på Instagram.

På bilden syns John Legend med sin dotter Esti i en bärsjal på magen, vilket några följare reagerade på. I kommentarsfältet skrev en följare att paret inte använde bärsjalen på ”rätt” sätt, samt hänvisade till en annan profil som visade hur man skulle göra.

Annons

Chrissy Teigens svar på kommentaren

Chrissy Teigen passade på att svara på kommentaren om hur paret valt att bära sin dotter.

”Rätt sätt att bära henne, är på det sättet hon är bekväm.” svarade Chrissy och fortsatte:

”Hon gillar inte att bli buren för tajt och gillar att titta runt och se sin pappa. Hon är trygg och glad”.

Efter Chrissys svar har hon även fått stöttning av andra följare i kommentarsfältet.

”Folk måste verkligen lära sig att sköta sitt eget” kommenterar ett fan under Sinlägget.

Källa: E Online, Foto: TT, Instagram

Annons