Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Pinsamma händelsen på Kourtney Kardashians bröllop

14 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashian
Nyligen hade Kourtney Kardashians och Travis Barkers Hulu-serie Til death do us part premiär. I serien får tittarna följa parets tre olika bröllop som ägde rum 2022 – där vigseln i Vegas inte riktigt gick som väntat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

I början av april kom nyheten att Kourtney Kardashian och Travis Barker släpper en ny serie om sina tre olika bröllop som ägde rum förra året.

– Det här är vårt personliga filmarkiv som vi delar med oss av till resten av världen, berättade Kourtney Kardashian i trailern.

Paret gifte sig första gången i Las Vegas efter årets Grammy-gala. Andra gången hölls en borglig ceremoni i Santa Barbara och till sist avslutades firandet med en storslagen bröllopsfest i Portofino, Italien. Nu har första avsnittet av serien släppts, där tittarna får en inblick i parets resa längs med altaret – och tydligen inträffade en liten incident på det första bröllopet i Las Vegas.

Annons

Kourtney och Travis Las Vegas bröllop

I serien Til death do us part visas nu nya bilder från Kourtney Kardashians och Travis Barkers rockstjärne-bröllop i Vegas. Paret hade bestämt sig för att ta sig till ett kapell efter att de närvarat vid Grammy-galan, för att spontant gifta sig. Och när vigselförrättaren (givetvis utklädd till Elvis) skulle säga Kourtneys namn råkade han istället säga en annan Kardashian-syster. Vid upprepade tillfällen benämnde han Kourtney som Khloé – vilket fick paret att vika sig av skratt.

– Jag Travis, tar dig Khloé, att bli min äkta maka, säger vigselförättaren i klippet från serien, som nu börjat spridas på sociala medier.

I klippet lägger sig sedan Kourtney ner på golvet och skrattar.

– Jag kommer börja gråta. Vänta, vi måste ringa Khloé på FaceTime. Hon kommer dö, säger Kourtney.

Efter paret sagt ja till varandra i april 2022, publicerade Travis en bild från vigseln på Instagram med texten: ”Vad som händer i Vegas”. På bilden syns Kourtney på golvet mitt i ett skrattanfall och sedan dess har fansen undrat vad som egentligen hände den där kvällen i Las Vegas.

Se klippet från vigseln för att se vad som egentligen hände här!

Källa: Glamour

Foto: TT, Instagram, Tiktok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons