Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Pinsamma händelsen på Kourtney Kardashians bröllop

14 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashian
Nyligen hade Kourtney Kardashians och Travis Barkers Hulu-serie Til death do us part premiär. I serien får tittarna följa parets tre olika bröllop som ägde rum 2022 – där vigseln i Vegas inte riktigt gick som väntat.
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

I början av april kom nyheten att Kourtney Kardashian och Travis Barker släpper en ny serie om sina tre olika bröllop som ägde rum förra året.

– Det här är vårt personliga filmarkiv som vi delar med oss av till resten av världen, berättade Kourtney Kardashian i trailern.

Paret gifte sig första gången i Las Vegas efter årets Grammy-gala. Andra gången hölls en borglig ceremoni i Santa Barbara och till sist avslutades firandet med en storslagen bröllopsfest i Portofino, Italien. Nu har första avsnittet av serien släppts, där tittarna får en inblick i parets resa längs med altaret – och tydligen inträffade en liten incident på det första bröllopet i Las Vegas.

Annons

Kourtney och Travis Las Vegas bröllop

I serien Til death do us part visas nu nya bilder från Kourtney Kardashians och Travis Barkers rockstjärne-bröllop i Vegas. Paret hade bestämt sig för att ta sig till ett kapell efter att de närvarat vid Grammy-galan, för att spontant gifta sig. Och när vigselförrättaren (givetvis utklädd till Elvis) skulle säga Kourtneys namn råkade han istället säga en annan Kardashian-syster. Vid upprepade tillfällen benämnde han Kourtney som Khloé – vilket fick paret att vika sig av skratt.

– Jag Travis, tar dig Khloé, att bli min äkta maka, säger vigselförättaren i klippet från serien, som nu börjat spridas på sociala medier.

I klippet lägger sig sedan Kourtney ner på golvet och skrattar.

– Jag kommer börja gråta. Vänta, vi måste ringa Khloé på FaceTime. Hon kommer dö, säger Kourtney.

Efter paret sagt ja till varandra i april 2022, publicerade Travis en bild från vigseln på Instagram med texten: ”Vad som händer i Vegas”. På bilden syns Kourtney på golvet mitt i ett skrattanfall och sedan dess har fansen undrat vad som egentligen hände den där kvällen i Las Vegas.

Annons

Se klippet från vigseln för att se vad som egentligen hände här!

Källa: Glamour

Foto: TT, Instagram, Tiktok

Annons