Chrissy Teigens ärliga kroppsbild visar hennes ärr på mage och bröst

16 feb, 2021 
AvJessica Rådne
chrissy teigen
Modellen Chrissy Teigen, 35, är allt annat än blygsam. Det bevisar hon genom att nu posta en bild som visar upp hennes kropp och de ärr hon fått efter att ta tagit ut bröstimplantat samt nyligen opererats för endometrios.
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

I somras skrev Chrissy på sina sociala medier att ”Jag ska ta ut mina bröstimplantat! De har tjänat mig väl i så många år men jag har tröttnat på dem. Jag vill kunna stänga en klänning i rätt storlek och ligga bekvämt på mage!”. Sagt och gjort plockade hon väck implantaten och redan då var hon även snabb med att visa upp resultatet.

Alla hjärtans dag till ära har hon nu postat ännu en bjussig bild.

Opererats för endometrios

Den nya bilden föreställer hennes överkropp och är tagen i en spegel. Här syns de tidigare ärren på brösten, samt ett färskt och därmed omplåstrat ärr på buken efter att hon nyligen opererats för endometrios. Chrissy skriver:

”Glad alla hjärtans dag. Älska dig själv!! Denna bitchen har uuuupplevt mycket”.

Endometrios är när celler från livmoderslemhinnan hamnar utanför livmodern och sprider sig till andra delar av kroppen. Symptom som kan uppstå är kraftiga smärtor vid ägglossning och runt mens, kraftiga mensblödningar och diverse besvär med matsmältningen. Vanligt är även återkommande urinvägsbesvär, samlagssmärtor, migrän och feberkänsla.

Annons

En som blivit varse allt detta är alltså modellen Chrissy Teigen. Men inte nog med det.

Svullna läppar efter allergisk reaktion

Så sent som måndags visade Chrissy dessutom upp hur hela hennes mun svullnat till följd av en allergisk reaktion. Hon försäkrade följarna om att det inte rörde sig om så kallade fillers, utan att hon helt enkelt hade bitit i en apelsin.

”Jag bet i skalet på en misstänkt skum apelsin. Kanske var det bekämpningsmedel på den? Jag ser ut som en läcker uppblåsbar docka, helt färsk ur sin förpackning”, skrev hon som en blinkning till sexdockan Uppblåsbara Barbara.

Av den lättsamma tonen att döma mår Chissy bra, trots diverse omständigheter.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons