Chrissy TEigen efter missfallet: Ångrar att jag inte såg barnets ansikte

05 feb, 2021 
AvJessica Rådne
I september förlorade modellen Chrissy Teigen, 35, och hennes musikermake John Legend, 42, sitt barn Jack genom missfall. Nu berättar tvåbarnsmamman vad hon ångrar mest efter den tragiska utgången.
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

I dagarna skulle Luna, 4, och Miles, 2 ha fått en lillebror. Jack, som var hans namn, dog i mamma Chrissy Teigens mage i september i fjol vilket hon började ana oråd kring redan ett par dag tidigare när hon fick åka in akut till sjukhus med kraftiga blödningar i underlivet.

När missfallet väl var ett faktum skrev Chrissy på Instagram att:

”Vi är chockade och i den typ av djup smärta som du bara hör om, den typ av smärta som vi aldrig känt förut. Vi lyckades aldrig stoppa blödningarna och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog”.

tatuerat in barnets namn

Sedan dess har Chrissy ofta talat om sorgen hon känner efter att hon mist sitt barn. I ett öppet brev i sina sociala medier förklarade Chrissy att ”Jack kommer alltid vara älskad, och för våra barn kommer vi förklara att han finns i vinden och träden och fjärilarna de ser”. Hon har öven tatuerat in sonen namn på handleden för att hedra hanns minne.

Annons

Men en sak spökar fortfarande i Chrissys inre, vilket hon nu delat med sig av.

det ångar hon mest

I ett nytt inlägg på Instagram beskriver Chrissy hur Jacks födsel skulle ha ägt rum ”vilken dag som helst nu – om han hade varit som Luna och Miles, så hade jag säkert hållit honom i mina armar i detta ögonblick”.

Hon fortsätter inlägget med att förklara att det hon ångrar absolut mest är att hon aldrig såg hans ansikte, av egen vilja.

”Jag var så rädd för att se honom i mina mardrömmar att jag glömde bort se honom i mina drömmar. Denna ånger smärtar mig varje dag”, skriver Chrissy.

Hon fortsätter:

”Den här månaden är en tuff påminnelse, om jag ska vara ärlig, jag trodde att det värsta var över men jag antar att livet och känslorna inte är schemalagda så”.

Stöttas av vännerna

Hon avslutar med att tacka sina följare för allt stöd hon fått. ”Jag älskar dig Jack. Jag saknar dig så mycket”, skriver hon.

Annons

Bland kommentarerna syns stöd och kärlek från namn som Naomi Campbell, Rumer Willis, Mandy Moore, January Jones och Rachel Zoe. Inlägget har även fått gilla-markeringar av Kris Jenner, Mischa Barton, och många fler.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons