Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Chrissy Teigen visar upp sin nya frisyr – och följarna jublar

12 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Chrissy Teigens nya frisyr.
I början av året slog Chrissy Teigen fast att hon var ute efter en ny stil – och sagt och gjort. Nu visar hon upp sin nya frisyr som (enligt många av följarna) är drop dead gorgeous!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoriaBrand logo
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

I början av året visade Chrissy Teigen upp sina hår-mål för året, hon lattjade med diverse Instagram-filter som kunde ge en hint om hur hon skulle se ut i olika frisyrer och hårfärger. Och när hon fick se hur hon såg ut i lavender-lila hår slog hon fast att det verkligen var hennes cup of tea.

”Jag kommer absolut göra det här när jag kommer hem”, skrev hon på Instagram intill bilden som visade upp hur hennes svall gick i lila toner.

Och sagt och gjort. Under söndagen visade hon upp sin nya frisyr, långt och lila svall som hon fått fixat av kändisstylisten Jayy HairStyles. Dock är det inte hennes egna kalufs vi ser – utan en utomordentligt snygg peruk!

”Är det här inte heta tjejgrejer?”, frågar hon sig i en video där hon visade upp den snygga peruken. Svaret är ja.

Chrissy Teigens nya stil – skräddarsydd med gredelin frisyr

Dock har Teigens nya frisyr orsakat mindre osäkerhet kring hur hon ska bygga upp resten av sin stil för att den ska matcha det nya långa och lila håret.

Annons

”Såhär ligger det till: jag försöker nu ta reda på hur jag ska rocka den här nya stilen och vad jag ska ha på mig till den”, förklarade hon i en Instagram-video och fortsatte: ”Häng med oss på den här resan – där vi försöker ta reda på vilka vi är.”

Ett uttalande som hänger samman med det tidigare inlägget från i år, där hon förklarade att hon testar lite nya och olika stilar: ”Jag vill inte vara sportig, jag vill fortfarande kunna använda min killes kavajer tillsammans med ett par sjukt tighta jeans samtidigt som jag jobbar hårt som en skräddarsydd bitch, som då samtidigt råkar ha rosa hår.”

Av hennes senaste bilduppdateringar att döma, så verkar hon hittat rätt. Med en beige trenchcoat, höga stövlar i samma ton och med ett par torghandskar i ormskinnsmönster rockar Chrissy Teigen sin lila frilla perfekt. Och hyllningar från följarna bara väller in under den nya bilden som visar upp hennes nya fina, lila peruk!

Foto: Instagram/TT

LÄS MER:

Chrissy Teigen hyllas för fina gesten för bortgångne sonen Jack – efter missfallet

Chrissy Teigen och John Legend i sorg efter missfallet

Meghan Markles fina hyllning till andra kvinnor efter missfallet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons