Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Anledningen varför Carrie aldrig är naken i SATC

06 jul, 2023 
AvLinda Strömbäck
Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha
Skådespelarna Kim Cattrall, Cynthia Nixon och Kristin Davis har alla haft avklädda scener i Sex and the city. Sarah Jessica Parker är däremot den enda som inte varit naken i serien. Nu förklarar skådespelaren varför!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

Sex and the city har, som namnet avslöjar, innehållit en hel del nakenscener genom seriens gång. Vi kan nog konstatera att Samantha stått för de allra flesta av dem – och Carrie för de färre. Nu förklarar skådespelaren Sarah Jessica Parker anledningen bakom!

Därför är Carrie aldrig naken i SATC

I Howard Sterns radioprogram berättar nu Sarah Jessica Parker om nakenscenerna i Sex and the city, och säger att hon helt enkelt var för blyg för att spela in några själv. Hon berättar att hon och seriens skapare Darren Star, diskuterade scenerna efter att hon fått läsa manuset för första gången. Darren Star hade nämligen haft Sarah Jessica Parker i åtanke som Carrie, men hon kände sig orolig över att behöva göra avklädda scener i serien.

Annons

– Jag tyckte att manuset var riktigt intressant, spännande, annorlunda och fräscht. Jag hade inte sett något liknande tidigare. Det enda jag sa till honom var att jag var fundersam över nakenscenerna, eftersom jag inte kände mig bekväm med att göra dem, säger Jessica Parker och förklarar att Howard Stern inte heller pressade henne till att göra några.

– Han sa att jag inte behövde och att det fanns fler skådespelare. Om de andra kände sig bekväma med att göra sådana scener så fick de göra dem, men jag behövde inte.

Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw i Sex and the city.
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw i Sex and the city.

Sarah Jessica Parker: ”Jag var blyg”

Howard Stern frågar också Sarah Jessica Parker om det handlade om hennes kroppsbild, eller oro att hon skulle uppfattas annorlunda som skådespelare. Men Sarah Jessica Parker förklarar att det bara handlade om att hon inte kände sig bekväm.

Annons

– Jag tror att jag aldrig varit bekväm med att exponera mig på det sättet. Jag har aldrig haft några problem med att någon annan gör det, det handlar inte om någon moral-grej. Jag var bara blyg, säger Sarah Jessica Parker.

Källa: Insider

Foto: TT, HBO

Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världenBrand logo
Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons