Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Anledningen varför Carrie Bradshaw aldrig har fixade naglar

29 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw
Har du tänkt på att Carrie aldrig har nagellack? Sarah Jessica Parker avslöjade nyligen att det finns en anledning bakom beslutet – som ändå känns väldigt rimlig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner tillBrand logo
5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till

Sex and the City-karaktären Carrie Bradshaw har inte bara blivit populär på grund av seriens klockrena manus. Serien anses vara en liten bit modehistoria på grund av Carries ikoniska stil, som delvis är skapad av Patrica Field. Men har du lagt märke till att Carrie aldrig har fixade naglar? Sarah Jessica Parker berättar att det finns en anledningen varför.

Därför har Carrie Bradshaw aldrig nagellack

Sedan tidigare vet vi att Carries looks planeras in i minsta detalj innan Sarah Jessica Parker ställer sig framför kameran. Med noggrannhet har teamet tänkt ut en stil som ska skildra den populära karaktären, och den kan minst sagt överraska – läs: duvväskor. Och just varför Carrie aldrig har nagellack eller fixade naglar, finns flera genomtänka anledningar bakom, avslöjar Sarah Jessica Parker.

Annons

– Carrie är författare, så hon skulle egentligen ha lärt sig att skriva på skrivmaskin från början, säger skådespelaren i en intervju med Glamour.

Hon förklarar att Carrie skulle tyckt att manikyr kändes lite meningslöst eftersom den alltid skulle förstöras och bli ful, samt vara ett hinder på vägen för att få hennes tankar nedskrivna.

– Det känns inte som ett sätt Carrie skulle lägga tid på att uttrycka sig själv, säger Sarah Jessica Parker.

Carrie Bradshaw i And just like that.
Carrie Bradshaw i And just like that.

Skådespelaran berättar att det också hade varit opraktiskt ur ett filminspelnings-perspektiv, då scenerna inte spelas in i kronologisk ordning.

– Det är problematiskt att ha en nagelfärg som måste matcha i varje scen, och det blir ett hinder för inspelningstakten och ekonomin.

Seriens skapare Michael Patrick King instämmer och förtydligar att Sarah Jessica Parker alltid haft ett öga för detaljerna när det kommer till Carries stil.

– Allt som Carrie har på sig är väl genomtänkt av teamet och Sarah Jessica. Hon försöker att spela på båda sidor, högt och lågt, verklighet och fantasi. Så därför använder hon aldrig nagellack, säger Michael Patrick King.

Foto: HBO Max

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons