Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Cara Delevingne visar upp sin nya frisyr – har blivit brunett

24 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Cara Delevingnes förvandling - har blivit brunett
Nu lagom till våren har Cara Delevingne valt att piffa till sig lite extra. Och hennes forna blonda svall är numera vågigt och brunt. Se förvandlingen här!
Annons
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021Brand logo
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021

Modellen tillika skådespelaren Cara Delevingne avslutar februari med en fantastisk hårförvandling. Cara Delevingne som vanligtvis haft blont svall övergår nu till en mustig och brun kulör. Det är på sina sociala medier-kanaler som 28-åringen visar upp sin nya frilla för första gången.

”Blondiner har roligare, men brunetter...”, skriver hon intill Instagram-bilden som även visar att hon dagen till ära fixat en somrigare och vågigare frisyr.

På fotografit har hon även sminkat sig läckert, där hon under ögonen har som en girlang av prideflaggans färger. Något som hon håller kärt eftersom modellen ofta engagerar sig i frågor som handlar om jämställdhet, skönhetsnormer och HBTQI-frågor.

Cara Delevingne verkar sugen på förändring

Det verkar som att Cara Delevingne verkligen är sugen på förändring, för det är inte bara frisyren som fått sig en förvandling. Cara Delevingne ämnar även att flytta. För nu väljer systrarna Poppy och Cara Delevingne, som efter ett par år som roomies, att sälja sin lyxiga villa belägen på attraktiva Hollywood Hills. Var och när flyttlasset från Hollywood Hills går får framtiden avgöra!

Annons

Cara Delevingnes tystnad efter uppbrottet med Ashley Benson

Efter sitt uppbrott med skådisen Ashley Benson sommaren 2020 har Cara Delevingne inte gett så många intervjuer. Men i en intervju strax efter relationens slut förklarade hon varför hon valt att hålla låg profil kring uppbrottet:

– Jag får alltid dåligt samvete gentemot den jag varit tillsammans med. Det är väldigt svårt att hålla sig neutral. Jag tror att det är därför jag tenderar att hålla mitt privatliv mer privat nu, för när det hamnar inför alla andra så kan det lätt bli tuff och förstöra så mycket, säger Cara Delevingne i Variety och menar att hon inte vill outa sina ex-partners i pressen.

Spana in Cara Delevingnes nya frisyr här:

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons