Hollywoodstjärnornas största hårförändringar

21 feb, 2020 
AvStina Dahlgren
Cara Delevingne I fläta
Blått, rött, rakat och sönderblekt. I Hollywood byts det frisyrer lika ofta som andra byter underkläder. Här har vi samlat de allra största förvandlingarna bland stjärnorna.
Annons

Att kändisar i Hollywood klipper sig och byter hårfärg stup i kvarten är inget nytt. Däremot finns det de som vågar ta det hela ett steg längre. Vi har listat åtta Hollywoodkändisar som genomgått drastiska hårförvandlingar. Kanske hittar du någon att inspireras av.

Cara Delevingne

Cara Delevingne med långt hår och rakad
Cara Delevingne rakade av sig sitt hår.

Supermodellen Cara Delevingne är känd för att gå sin egen väg när det kommer till stil, och har därför blivit en stor modeikon världen över. 2017 rakade hon plötsligt av sitt långa hårsvall vilket fick enorm uppmärksamhet i media.

Annons

Efteråt har hon berättat att det egentligen var för en roll i en film där hon skulle spela en cancerpatient. Trots att både producenterna och hennes agent bad henne att låta bli håret gjorde Cara, som vanligt, precis som hon själv ville.

– Förvandlingen visade sig vara en av de mest befriande saker jag någonsin gjort, jag älskar det, sa modellen till Elle efteråt.

Kim Kardashian

Kim Kardashian i mörkt hår och i blont kort hår
Kim Kardashian blekte håret 2017.

I familjen Kardashian är det inte ovanligt med peruker för att ändra frisyr och hårfärg. Kim Kardashian valde dock att bleka sitt riktiga hår 2017.

Annons

”Har tillbringat de senaste dagarna med att bleka mina rötter (vi gör det i etapper så att det inte går av). Herregud 13 timmar och fler blir det”, skrev stjärnan på Twitter.

Katy Perry

Katy Perry i långt mörkt hår och i kort och blont
Katy Perry bytte frisyr totalt.

2017 bytte sångerskan Katy Perry ut sitt långa, mörka hår mot en kort, platinablond kalufs. Många kallade henne för ”oigenkännlig”, och Katy berättade i The Ellen show att allt egentligen handlade om att hennes hår var skadat och behövde klippas bort.

Natalie Portman

Natalie Portman har rakat av sig håret
Natalie Portman är lika vacker med som utan hår.

Få har rockat rakat huvud som Natalie Portman. Inför inspelningarna av filmen V for Vendetta rakade skådespelerskan bort allt sitt hår och hyllades världen över.

Annons

Charlize Theron

Charlize Theron i massa olika frisyrer
Charlize Theron hade ett minst sagt hektiskt (h)år.

Vi är vana vid att se skådespelerskan Charlize Theron i en mellanlång, blond frisyr, men 2019 hände något. I början av året klippte hon plötsligt håret i en kort page och färgade det mörkt. Det dröjde inte länge innan hon dök upp på röda mattan med ännu en ny frisyr – denna gången i en kort bob med ljusa slingor. Hon verkar dock inte ha fastnat för någon av frisyrerna, för på Oscarsgalan tidigare i februari gjorde det blonda håret comeback.

Selena Gomez

Selena Gomez i mörkt hår och som blond
Selena Gomez testade på livet som blondin.

Är det någon som kommer ihåg att Selena Gomez har varit blond? Sångerskan testade på livet som blondin under en kort period 2017, men verkade inte alls tycka att blondiner har roligare. Efter bara några månader gick hon tillbaka till sitt vanliga mörka hår.

Annons

Demi Moore

Demi Moore har rakat av sig håret
Demi Moore rakade av sig håret inför en roll.

Här har vi ännu en skådespelerska som rakat av sig håret inför en roll. Demi Moore genomgick en dramatisk förvandling när hon skulle spela in G.I. Jane 1997. Några som blev fascinerade över hennes nya frisyr var hennes barn.

– De kunde säga till sina vänner ”hallå, vill ni komma och kolla på min mammas huvud”, sa skådespelerskan till Telegraph.

Demi Lovato

Demi Lovato har rött, blått, svart och blont hår
Demi Lovato har provat alla möjliga olika hårfärger.

Många har bara sett Demi Levato i sitt långa, mörka hår. Men tidigt i sin karriär provade sångerskan på både den ena och den andra hårfärgen. Rött, blont och blått hann hon prova på innan hon till slut fastnade för svart. Vilken är din favorit?

Annons

Foto: TT

LÄS MER:

Annons