Britney Spears relation med fästmannen Sam Asgharis tre systrar

britney sam och fay

Britney Spears blivande make Sam har tre äldre systrar som alla har hyllat superstjärnan. Här är Britneys relation till Maddie, Ellie och Fay Asghari.
10 december, 2021
Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret
1:02

Efter reklamen: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

(1:02)

Slå på ljud

Britney Spears och Sam Asghari har ett spännande nytt år framför sig. För första gången sedan de blev ett par 2016 har Britney nu kontroll över sitt eget liv. Inte nog med att de äntligen kan röra sig fritt utan att ta hänsyn till det tidigare så strikta förmyndarskapet, de är dessutom förlovade och kan planera för bröllop och barn, något Britney länge längtat efter.

Detta leder in oss på Britneys relation till sina blivande svägerskor, Sams tre äldre systrar Maddie, Ellie och Fay. En av dem tycks ha ett särskilt starkt band till Britney.

Sam och Britney träffades på jobbet

britney får puss på kinden av sam

Sam syns flitigt i Britneys sociala medier, här en bild på dem två från stjärnans Instagramkonto.

Sam och Britney träffades första gången vid inspelningen av popstjärnans musikvideo Slumber Party. Sam (som är model och skådis till yrket) spelade Britneys kärleksintresse i videon, och mycket riktigt slog det gnistor om de två också backstage. I en intervju med Men’s Health 2018 berättar Sam om hur han fick ”fjärilar i magen” när han introducerades för Britney på inspelningsplatsen.

– Jag var glad över att få träffa en av tidernas största stjärnor, säger Sam i intervjun och förklarar att han försökte med en isbrytare som dessvärre flög över huvudet på henne.

– Hon sa ”Hej, jag heter Britney”, och jag sa ”Ursäkta, vad hette du sa du?”. Jag försökte vara rolig men tror inte att någon förstod det.

Konversationen fortsatte trots allt och innan dagens slut hade Britney och Sam bytt nummer med varandra.

Storasyster Fay gratulerar till förlovningen

I september i år släppte Britney den glada nyheten att hon sagt ”Ja” till Sams frieri.

”Jag kan inte fucking tro det”, skrev Britney intill ett videoklipp på Instagram där hon visar upp ringen och ger pojkvännen en puss på munnen. Strålande glad, med andra ord.

En annan som var glad för hennes skull var Sams storasyster Fay. På sitt Instagramkonto postade Fay två veckor efter förlovningen en bild på hur hon och Sam sitter på varsin sida om Britney i ett restaurangbås. På bordet framför dem står en dessert och en kaffekopp.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

”Grattis till dessa två turturduvor som har förlovat sig. Jag är så glad över det här nya kapitlet i era liv! Älskar er båda Sam och Britney”, skrev Fay intill bilden.

Två sjuksköterskor och en kriminaltekniker

Fay Asghari är influencer och har över 125K följare på Instagram. Hon är även sjuksköterska, entreprenör och har ett företagskonto för sin verksamhet inom skönhetsindustrin. Fay erbjuder botox, fillers, trådlyft, vitamindropp, och annat i kategorin kosmetiska ansiktsingrepp.

Systern Maddie jobbar precis som Fay som sjuksköterska med kosmetiska ansiktsingrepp. Systern Ellie är kriminaltekniker. På Fays privata Instagramkonto finns gott om bilder på syskonskaran. I oktober i år postade hon en bild där Maddie och Ellie taggades in. ”Är vi lika?” frågade Fay sina följare.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Sam vill försörja hela familjen

Sam och hans systrar föddes i Iran. När barnen var små emigrerade deras pappa till USA för att tjäna pengar och skicka hem till familjen. Tio år senare flyttade Sam också till The Land of Dreams, och åren därpå följde systrarna efter. Syskonens föräldrar är idag skilda och Sam ser sig, trots att han är yngst, som familjens överhuvud och beskyddare. Han har i tidigare intervjuer förklarat att hans mål är att skapa ekonomisk trygghet för sina systrar, och framtida fru.

– Det är någonting som varje par borde sträva efter. Det är hela poängen med en relation – vi är familj, har han sagt.

syskonskaran asghari

Alla syskonen Asghari samlade!

Någon konkurrens mellan Britney och de tre systrarna är det knappast fråga om.

– Mina systrar älskar henne, min familj älskar henne. Min mamma bor i ett annat land men när hon var här träffade hon Britney, har Sam förklarat.

Källa: Daily Mail, US Weekly

Foto: TT