Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Britney Spears har förlovat sig med Sam Asghari

13 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Britney Spears och Sam Asghari.
När Britney Spears vittnade i rättstvisten om förmyndarskapet sade superstjärnan att hon gärna vill kunna gifta sig.
Nu har hon tagit ett stort steg i den riktningen, och förlovat sig med sin Sam Asghari.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
TV: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Britney Spears har varit tillsammans med skådespelaren och fitness-profilen Sam Asghari i runt fem år nu, och de verkar av allt att döma ha det riktigt trevlig ihop. Tidigare i år hyllade och tackade popstjärnan sin partner för allt stöd.

”Inte bara har den här sötnosen stått vid mina sida under mina tuffaste år i livet, han är också en otroligt bra kock!”, skrev hon på Instagram då.

I början av sommaren inleddes rättsprocessen om förmyndarskapet som råder över Britney Spears. När hon själv vittnade berättade hon om sin önskan inför framtiden.

– Och jag vill kunna gifta mig och ha ett barn, sade Britney Spears.

Annons

Britney Spears stora förlovningsglädje

Efter att pappan Jamie Spears avsagt sig sitt förmyndarskap verkar åtminstone en av de drömmarna kunna slå in. Britney Spears är nämligen förlovad! Något som hon glatt visar upp på Instagram.

”Jag kan fan inte tro att det är sant”, skriver hon och visar upp sin maffiga vigselring och nya fästman.

Sam Asgharis manager berättar för People att paret är stolta och lyckliga över att kunna bekräfta förlovningen.

”Paret har gjort sitt långa förhållande officiellt i dag och är djupt rörda av allt stöd, engagemang och kärlek som riktats mot dem”, meddelar managern Brandon Cohen och avslöjar att ringen är designad av Roman Malayev som verkar i New York.

Vem är Sam Asghari?

Britney Spears och Sam Asghari träffades 2016 under inspelningen av artistens musikvideo till Slumber party, och de har hängt ihop sedan dess. Han är en fitnessmodell och skådespelare, och har senast synt i tv-serien Black monday.

– Jag vill alltid det bästa för min andra hälft, och jag kommer fortsätta att backa henne till att följa sina drömmar och skapa den framtid som hon både önskar och förtjänar, berättade Sam Asghari till magasinet People tidigare i år.

– Jag är också väldigt tacksam för all den kärlek och stöd som hon får från alla sina fans världen över, och jag ser fram emot en mer normal och fantastisk framtid tillsammans med henne, fortsatte han.

Foto: TT

TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapetBrand logo
TV: Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons