Blir det en säsong tre av Hjem til jul? Här är allt vi vet

Blir det en säsong 3 av Hjem til jul?

Andra säsongen av Hjem til jul har snart premiär och frågan är – blir det flera säsonger eller inte? Här är allt vi vet!
09 december, 2020

Andra säsongen av den populära norska Netflix-serien Hjem til jul har premiär den 18 december. Redan nu, dryga veckan innan säsong två ens dyker upp på streamingtjänsten, är det många som undrar om det blir en tredje säsong eller om slutet är nära. Här är allt vi vet!

Det här är Hjem til jul

I säsong ett av Hjem til jul introduceras tittarna till Johanne (Ida Elise Broch) som dumpades av sitt ex för tre år sedan och börjar bli trött på att vara den eviga singeln. Johanne får ständigt frågor och kommentarer kring sin relationsstatus och varför hon inte har hittat the one, vilket får henne att sjösätta ett projekt – på 24 dagar ska hon hitta en partner att ta hem till jul. En av kandidaterna som flimrar förbi under säsongen är Felix Sandmans rollkaraktär Jonas, som även dyker upp i säsong två.

Vad handlar säsong 2 om?

Det är minst sagt besvärligt att förtränga den olidliga cliffhangern i slutet av säsong ett. Det ringer på dörren, Johanne öppnar och när vi äntligen ska se vem som står där tar avsnittet och säsongen slut. Så den stora frågan kring vem som faktiskt stod vid dörren kvarstår i allra högsta grad.

Enligt seriens regissör Per-Olav Sørensen ska vi tacksamt nog få svar på den frågan i säsong två. I en intervju med norska Stavanger Aftenblad tillägger Sørensen dock att det kan dyka upp fler överraskningar, så om vi trodde att cliffhangerkonceptet var helt ur sikte är det nog läge att tänka om.

Felix Sandman är med i säsong 2 av Hjem til jul

Det är sedan tidigare bekräftat att Felix Sandman spelar Jonas även i säsong 2 av norska Netflix-succén Hjem til jul.

Blir det en säsong 3 av Hjem til jul?

Så till den stora frågan – blir det en tredje säsong eller inte? Dessvärre inte. Netflix bekräftade beslutet via en Instagram story den 16 februari 2021 där Ida Elise Broch och Felix Sandman berättade att säsong två var det sista.

Se trailern till Hjem til Jul (Home for Christmas) säsong 2 här:

Foto: Netflix.

LÄS MER:

Felix Sandman är med i Hjem til jul säsong två – här är allt du behöver veta

Alla nya filmer och serier på Netflix i december 2020