Alla nya filmer och serier på Netflix i december 2020

Alla nya filmer och serier på Netflix i december 2020

Ny månad betyder nya Netflix-nyheter. Här listar vi alla filmer, serier och dokumentärer som har premiär på streamingtjänsten i december.
27 november, 2020
7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten
Slå på ljud

Hjem til jul, Chilling Adventures of Sabrina och Equinox. December ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming. Nedan listar vi månadens alla nyheter på Netflix:

Nya serier på Netflix i december

Julfilmer vi minns

Säsong 1

Handling: Kom i julstämning med den här serien, som djupdyker i berättelserna bakom de klassiska julfilmerna. Följ med bakom kulisserna och lyssna på spännande intervjuer.

Premiär: 1 december

Private Lives

Säsong 1

Handling: Thrillerserie om en grupp bedragare som avslöjar ett otäckt övervakningssystem som drivs av staten och ett girigt företag.

Premiär: 3 december

Do Do Sol Sol La La Sol

Säsong 1

Handling: Dramaserie om en framgångsrik pianist som plötsligt förlorar allt förutom sitt leende. Vägarna leder henne till en liten småstad, där hon hittar hem – och får uppleva både kärlek och hopp igen.

Premiär: 3 december

Big Mouth

Säsong 4

Handling: Tecknad komediserie om ett gäng tonårsvänner vars liv vänds upp och ner av pubertetens berg- och dalbana.

Premiär: 4 december

Selena: The Series

© 2020 NETFLIX, Inc.

Säsong 1

Handling: Musikfylld dramaserie om den ikoniska sångerskan Selena som når toppen – samtidigt som hon och hennes familj tvingas offra mycket för att deras dröm ska bli verklighet.

Premiär: 4 december

Detention

Säsong 1

Handling: Kinesisk skräckserie om en plågad elev som avslöjar skrämmande hemligheter på sin isolerade gymnasieskola efter att svek och övernaturliga händelser vänt upp och ner på hennes liv.

Premiär: 5 december

Mr. Iglesias

Säsong 3

Handling: Tonårsserie om den komiske läraren Gabriel Iglesias som kämpar hårt för att göra skillnad för de smarta, men ganska oengagerade eleverna på hans skola.

Premiär: 8 december

Alice in Borderland

Säsong 1

Handling: Actionserie om en förvirrad gamer och hans två kompisar som plötsligt hamnar i ett parallellt Tokyo – där de för att överleva tvingas ställa upp i flera sadistiska tävlingar.

Premiär: 10 december

Röran du lämnar efter dig

Säsong 1

Handling: Thrillerserie om en lärare som börjar jobba på en gymnasieskola samtidigt som hon hemsöks av ett mystiskt dödsfall som inträffade tre veckor tidigare. Händelserna gör att hon till slut börjar frukta för sitt eget liv.

Premiär: 11 december

Tiny Pretty Things

© 2020 Netflix, Inc.

Säsong 1

Handling: Thrillerserie om en toppelev på en prestigefylld balettskola som råkar ut för en attack. Hennes ersättare kliver då in i en värld fylld av lögner, svek och mördande konkurrens.

Premiär: 14 december

Song Exploder

Säsong 2

Handling: Dokumentärserie där en rad musiker djupdyker i den kreativa skapandeprocessen bakom låtskrivandet och ger sina personliga perspektiv på saker och ting.

Premiär: 15 december

Vir Das: Outside In - The Lockdown Special

Säsong 1

Handling: Komediserie där komikern Vir Das uppträder online för fans som på grund av pandemin håller sig hemma.

Premiär: 16 december

How To Ruin Christmas: The Wedding

Säsong 1

Handling: Dramaserie om Tumi som återvänder hem för att fira jul med familjen – samtidigt som hon omedelbart förstör sin systers bröllopsplaner. Kommer hon hinna ställa allt till rätta innan det är försent?

Premiär: 16 december

Hjem til jul

Säsong 2

Handling: Den hyllade norska serien återvänder med en säsong två. Precis som tidigare får tittarna följa Johannes jakt på evig, varm och äkta kärlek. Frågan är om den finns överhuvudtaget?

Premiär: 18 december

Sweet Home

Säsong 1

Handling: Thrillerserie om en tonåring och hans grannar som gör allt de kan för att behålla sin mänsklighet när människor runtomkring dem förvandlas till skräckinjagande monster.

Premiär: 18 december

Familjen Bridgerton

© 2020 Netflix, Inc.

Säsong 1

Handling: Serie baserad på den populära romanserien med samma namn. Handlar om åtta syskon i den mäktiga familjen Bridgerton och deras jakt på kärlek.

Premiär: 25 december

Best Leftovers Ever!

Säsong 1

Handling: Tävlingsprogram där hemmakockar får i uppgift att omvandla tråkiga rester till fantastiska maträtter.

Premiär: 30 december

Equinox

Säsong 1

Handling: Thrillerserie om Astrid som för tjugo år sedan såg en buss full av skolelever försvinna. Plötsligt ser hon en man som hon känner igen som ett av offren – och börjar då utreda det mystiska fallet.

Premiär: 30 december

Chilling Adventures of Sabrina

© 2020 Netflix, Inc.

Säsong 4

Handling: Det har blivit dags för den sista säsongen av Chilling Adventures of Sabrina – där dramatiken trappas upp och saker och ting ställs på sin spets. Hur ska det till exempel gå för Nick, som sakta närmar sig Sabrinas hjärta. Frågan är bara om det är försent?

Premiär: 31 december

Nya filmer på Netflix i december

Genombrottet

Handling: Film med fokus på musik. Handlar om en ung sångerska som gör succé i en talangjakt – men framgången spelar egentligen ingen roll. Hennes verkliga fokus är att bli älskad av en av medlemmarna i juryn – hennes pappa.

Premiär: 2 december

Jul för jämnan

Handling: Komedi om en familjefar som hatar julen. Efter att ha fastnat i en tidsloop där det är julafton varje dag börjar han sakta men säkert lära sig vad som är viktigt i livet.

Premiär: 3 december

The Break

Handling: Efter en allvarlig olycka försöker Lucie återupptäcka sig själv som dansare. Samtidigt kommer Vincent in i hennes liv, en begåvad pojke som kämpar för att övervinna sin osäkerhet.

Premiär: 3 december

Mank

© 2020 NETFLIX, INC.

Handling: Verklighetsbaserad dramafilm om 1930-talets Hollywood ur Herman J. Mankiewicz, den alkoholiserade manusförfattaren till Citizen Kane, perspektiv.

Premiär: 4 december

EN DÖDLIG JUL

Handling: Mörk komedi om en man som avstyr ett mordförsök och flyr från gärningsmännen tillsammans med det tilltänkta offret.

Premiär: 4 december

LEYLA EVERLASTING

Handling: Mörk komedi om en hemmafru, hennes man och deras parterapeut – som dras in i ett destruktivt triangeldrama och en plan som rör ett antikt manus.

Premiär: 4 december

Historien om Giorgio Rosas republik

© 2020 Netflix, Inc.

Handling: Samhällsdrama om en idealistisk ingenjör som bygger en egen ö utanför Italiens kust och utropar den till eget land. Något som drar till sig både världens och myndigheternas uppmärksamhet.

Premiär: 9 december

The Prom

Handling: Musikalfilm om en grupp otursförföljda Broadway-stjärnor som stöttar en tonårstjej som vill gå på balen med sin flickvän. Något som skakar om en småstad i Indiana.

Premiär: 11 december

A California Christmas

Handling: Romantisk film om en bortskämd playboy som riskerar att förlora sin bekväma livsstil om han inte lyckas övertala en lantbrukare att sälja sin familjegård innan jul.

Premiär: 14 december

Ma Rainey's Black Bottom

Handling: Musikalfilm som utspelar sig i en musikstudio i Chicago 1927 där en temperamentsfull och orädd bluessångerska ska göra en inspelning med sitt band.

Premiär: 18 december

The Midnight Sky

Handling: Sci-fi-film om en forskare i Arktis som försöker kontakta en grupp astronauter som är på väg hem till en värld som drabbats av en mystisk katastrof.

Premiär: 23 december

Your Name Engraved Herein

Handling: Romantiskt drama om två manliga studenter i Taiwan ­– som blir förälskade, trots att det inte är vad samhället önskar.

Premiär: 23 december

Grandma's Last Wishes

Handling: Uppföljare till Grandma's Wedding. Handlar om hur familjen blir oense om vem som ska ärva mormors hus.

Premiär: 25 december

Cops and Robbers

Handling: Animerad kortfilm baserad på en poesivideo som skapades som svar på mordet på Ahmaud Arbery den 6 maj 2020.

Premiär: 28 december

Nya dokumentärer på Netflix i december

Främmande världar

Handling: Vacker naturserie som blandar fakta och fiktion för att undersöka om det kan finnas liv på andra planeter.

Premiär: 2 december

Emicida: AmarElo - It’s All For Yesterday

Handling: Musik- och konsertdokumentär om Emicida som firar det rika arvet från den svarta brasilianska kulturen.

Premiär: 8 december

Elitkirurgerna

©2020 Netflix, Inc.

Handling: Inspirerande dokumentär där fyra kirurger reflekterar över sina liv och jobb.

Premiär: 9 december

Giving Voice

Handling: Prisbelönt dokumentär om sex målmedvetna elever som provspelar för August Wilsons monologtävling – och allt kulminerar i en trollbindande finalrunda på en av Broadways scener.

Premiär: 11 december

Break it all: The History of Rock in Latin America

Handling: Genom intervjuer, arkivfilmer och musikhits berättar den här dokumentärserien historien om rock'n'roll och ungdomskultur i Latinamerika.

Premiär: 16 december

Anitta: Made In Honorio

Handling: Intim dokumentär om den brasilianska popdrottningen Anitta som öppnar upp om berömmelse, familj och hennes hårda arbetsmoral.

Premiär: 16 december

The Yorkshire Ripper

Handling: Undersökande dokumentär som utspelar sig under 1970-talet då brittisk polis hade stora problem med att identifiera och gripa seriemördaren som blev känd som The Yorkshire Ripper.

Premiär: 16 december

Foto: Netflix

LÄS MER:

Nya filmer och serier på Disney plus i december 2020

Biofilmerna du inte vill missa 2021

Här är de 10 sämsta julfilmerna någonsin