Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Är Felix Sandman med i Hjem til jul säsong 2? ELLE reder ut!

15 okt, 2020 
Ida Elise Brosch och Felix Sandman i Hjem til jul
Det blir en säsong två av Netflix-serien Hjem til jul. Frågan är – är Felix Sandman med eller inte? ELLE reder ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den norska julserien Hjem til jul, eller Home for Christmas som den heter på engelska, blev snabbt en snackis när den släpptes på Netflix i slutet av 2019.

KOLLA IN TEASERN TILL Hjem til Jul SÄSONG 2:

Det här är Hjem til jul

I första säsongen av Hjem til jul introducerades vi till Johanne (spelas av Ida Elise Brosch) som dumpades av sitt ex för 3 år sen och är less på att vara den eviga singeln. Johanne är trött på att ständigt höra kommentarer kring sin relationsstatus och varför hon inte har hittat the one, så hon drar igång en 24 dagar lång jakt för att hitta en pojkvän att ta hem till jul. Ett av alternativen som flimrar förbi under säsongens gång är Sandmans rollkaraktär Jonas.

Ida Elise Brosch spelar Johanne i Hjem til jul
Den 18 december släpps säsong två av Hjem til jul med Ida Elise Brosch i huvudrollen.

När kommer säsong två av Hjem til jul?

Seriens regissör Per-Olav Sørensen bekräftade en andra säsong redan i början av 2020, och började fila på manus redan i november 2019. Enligt norska Netflix blev julseriens första säsong snabbt Norges mest sedda Netflix-serie någonsin och om det inte är kvitto nog för en andra säsong, vad är? Hjem til jul 2 kommer släppas på Netflix 18 december 2020.

Annons

Bekräftat: Felix Sandman är med i säsong 2

Alla som har sett första säsongen minns nog den olidliga cliffhangern precis i slutet – det ringde på dörren och när vi trodde oss få se vem som skulle rädda Johannes jul tog avsnittet, och säsongen, slut.

Felix Sandman spelar Jonas i Hjem til jul
Det är bekräftat! Felix Sandman kommer vara med i andra säsongen av Hjem til jul.

För alla som hoppades (och kanske fortfarande hoppas) få se Jonas stå på andra sidan dörren kan vi äntligen bekräfta den roliga nyheten att ja, det kommer vi få!

Knappt en månad innan andra säsongen drar igång avslöjar Netflix att Felix Sandman gör comeback. Dessutom gör tre nya ansikten entré: Edward Schultheiss, Hermann Sabado och Dagny Norvoll Sandvik.

Hjem til jul säsong 2 har premiär på Netflix den 18 december 2020.

Foto: Netflix.

LÄS MER:

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2020

Hjem til jul – se trailern till Felix Sandmans nya serie

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons