Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hjem til jul – se trailern till Felix Sandmans nya serie

20 nov, 2019 
AvNina Nyström
felix sandman
Snart har norska serien Hjem til jul med Felix Sandman premiär på Netflix. Ta en tjuvtitt på serien om jul, familj och kärlek här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Felix Sandman har gjort succé både på musikscenen och i rutan. Hans insats i debuten Störst av allt blev ju som bekant såväl en riktig publikfavorit som hyllad av kritikerna.

Nu är han aktuell i Netflix kommande julserie, norska Hjem til jul, eller Home for Christmas, som den heter på engelska. Serien handlar om den 30-åriga sjuksköterskan Johanne och hennes kärleksliv – eller kanske snarare brist på det.

Felix Sandman i Hjem til jul

Det här handlar Hjem til jul om

”Johanne är en 30–årig sjuksköterska som fortfarande kämpar med att komma över sitt ex, som dumpade henne för tre år sedan. Människor i hennes omgivning ser ofta till att påminna henne om den ‘biologiska klockan’ och Johanne börjar allt mer känna av samhällets förväntningar på att hon ska bilda familj.

Annons

Under en familjemiddag drar hon i ren frustration till med en liten vit lögn om att hon faktiskt är i ett förhållande… och att hennes pojkvän följer med hem till jul.

Bild från Hjem til jul
Ska Johanne hitta kärleken?

Med bara 24 dagar kvar till julafton startar Johanne en jakt på ‘den rätte’ och slänger sig rakt ut i dejtingdjungeln”, skriver Netflix i sin programbeskrivning.

Rollen som Johanne spelas av Ida Elise Brosch och Felix Sandman syns i trailern som en av de ganska många killarna hon hinner med att dejta under de 24 dagarna. Är han den rätte? Det återstår att se!

Hjem til jul ska inte förväxlas med biofilmen med snarlikt namn – Jag kommer hem igen till jul, med Peter Jöback och Johannes Bah Kuncke i huvudrollerna. Men vi kan nog konstatera att det här med familj och julefrid och hemvändande är ett både hett och känsligt ämne.

Serien har premiär på Netflix den 5 december och består av sex avsnitt.

Kolla in trailern här:

Foto: TT

Läs mer:

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2019

Felix Sandman om kärleken till flickvännen Andrea Kallström

Se de första bilderna från nya serien med Felix Sandman

Annons