Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Billie Eilish visar upp nya pojkvännen Jesse Rutherford

03 nov, 2022 
Artisten Billie Eilish tycks ha hittat kärleken på nytt i rockstjärnan Jesse Rutherford.
Hon är vanligtvis privat när det kommer till hennes förhållanden – men nu väljer hon att visa upp pojkvännen på Instagram.
Något som inte går fansen obemärkt förbi!
Annons
10 saker du vill veta om Billie EilishBrand logo
10 saker du vill veta om Billie Eilish

Det var i maj som Billie Eilish, det 20-åriga musikfenomenet, gick skilda vägar med ex-pojkvännen tillika skådespelaren Matthew Tyler.

Nu verkar det som att stjärnan har hittat kärleken på nytt i rockbandet The Neighborhoods frontman Jesse Rutherford, 31.

I eran av sociala medier har Billie tagit romansen till en ny nivå – genom att publicera en bild på Jesse på Instagram! Betyder det att de officiellt är ett par nu?

Romansryktena mellan Billie Eilish och Jesse Rutherford

Det var i början på oktober som fansen noterade Billie hålla handen med rockstjärnan i en video på TikTok, där de deltog på en halloweenfest anordnad av Universal Studios. Därefter tog ryktena om en ny romans fart.

Annons

Fansen skulle snart få mer ammunition till kärleksspekulationerna. En vecka senare fångades de två turturduvorna nämligen på bild av paparazzi, i vilken de omfamnar varandra och möts i en passionerad kyss. Det rapporterar E!. Enligt uppgifter till tidningen har Billie och Jesse varit vänner sedan länge, men nu har vänskapen alltså utvecklats till kärlek.

Under det amerikanska halloweenfirandet debuterade Billie och Jesse en uppmärksammad parkostym, som adresserade troll på nätet som påpekat 11 års åldersskillnaden mellan dem.

Vad klädde de ut sig till? Jo, Billie var utklädd till en bebis och Jesse var utklädd till en gammal man. En syrlig pik till alla negativa röster där ute!

Billie och pojkvännen Jesse har synts tillsammans på många romantiska dejtkvällar den senaste månaden.
Billie och pojkvännen Jesse har synts tillsammans på många romantiska dejtkvällar den senaste månaden.

Billie Eilish visar upp nya pojkvännen Jesse Rutherford

Nu har Billie tagit förhållandet med pojkvännen till en ny nivå, genom att officiellt smyga in honom i flödet på Instagram. I ett inlägg från i måndags, den 31 oktober, publicerade hon en serie bilder från halloweenfirandena.

Annons

”Livet är gaaaaaaaaaaaaaaalet. Glad halloween”, skrev Billie intill inlägget utan att kommentera den specifika bilden.

En av bilderna föreställer halloweenkostymen, hennes och Jessses parkostym. Något som fick en del fans att reagera med hård kritik, eftersom de antydde pedofili och grooming.

Men det faktum att Billie publicerade en bild på pojkvännen över huvud taget var också något som fångade uppmärksamhet att döma av kommentarerna i flödet. Här är några av dem:

”SÅ VI PUBLICERAR BILDER PÅ JESSE NU??”, skriver en följare som noterat att Jesse syns i artistens flöde för första gången.

”Alla ser sista bilden”, skriver en annan.

”Hon postade en bild på honom”, konstaterar en tredje.

Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons