Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Billie Eilishs heta kyss med nya kärleken Jesse Rutherford

20 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Billie Eilish
Det ryktas om att Billie Eilish har hittat kärleken på nytt, i sin gamle vän Jesse Rutherford.
Nu har de visat upp romansen offentligt – med en kyss!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av förra veckan började det spekuleras i om superstjärnan Billie Eilish, 20, inlett en romans med artisten och skådespelaren Jesse Rutherford, 31.

Se: 10 saker du vill veta om Billie EilishBrand logo
Se: 10 saker du vill veta om Billie Eilish

Ryktena började spridas efter att klipp från Tiktok visar hur de går hand i hand när de lämnar en labyrint på en Halloween-tillställning i Los Angeles.

Här kysser Billie Eilish Jesse Rutherford

Nu skriver bland andra TMZ att romansen mer eller mindre är bekräftad efter att de fångats av kamerorna igen, och den här gången kysser de varandra.

Bad guy-artisten och The Neighbourhood-frontmannen har varit vänner i flera år. Enligt TMZ sågs de på bild ihop för första gången 2017.

Annons

Billie Eilish blev singel i början av juni i år när hon och exet Matthew Tyler Vorce, 30, gick skilda vägar. Då hade de varit ett par i ungefär ett år.

Efter det uppbrottet började det cirkulera rykten som gjorde gällande att förhållandet tog slut på grund av att Matthew Tyler Vorce varit otrogen. Han gick då ut på sociala medier och bemötte de påståendena.

”Det är ingen som har varit otrogen mot någon. Förhållanden tar slut. Så enkelt är det. Att skapa rykten och ljuga på internet är farligt”, skrev han i en Instagram story och vände sig till Billie Eilish fans som enligt honom skrivit en massa elakheter.

”Det faktum att tusentals människor tar sig tiden att skriva så avskyvärda saker till någon visar att de aldrig kommer veta att inlägg är det fegaste du kan göra”.

Därför pratar inte Billie Eilish om sina relationer

Jesse Rutherford kommer också från ett tidigare förhållande, med modellen Devon Lee Carlson. De var ihop i sex år innan de bröt upp med varandra förra hösten.

Varken Billie Eilish eller Jesse Rutherford har kommenterat sin relationsstatus, och så kommer det nog att förbli. Happier than ever-artisten brukar nämligen vara privat med sådana saker.

– Jag har haft förhållanden, men det håller jag för mig själv, säger hon i en intervju med Capital breakfast with Roman Kemp, och berättar vidare att hon ångrar det lilla hon pratat om sina relationer.

Billie Eilish stilresa genom årenBrand logo
Billie Eilish stilresa genom åren

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons